Ajankohtaiset asiat

Blogiteksteissämme käsittelemme yhdistyksen ajankohtaisia asioita sekä kissojemme kuulumisia. Kotia etsivät kissamme löydät ylävalikosta "kissat" valikon alta. 

Mukavia lukuhetkiä!

2024 toimintasuunnitelman mukaisesti julkaisemme tietoa kissanpennun kehityksestä. Ensimmäinen osa on julkaistu Kissatietoa -osioon. Pääset lukemaan julkaisun alla olevasta linkistä.

Se on Pätkis täällä taas miau!
Minusta on alkanu kuoriutua nuiden kissakavereiden kanssa oikein super-rallikissa. Me ajetaan rallia ympäri taloa, yläkertaan ja alakertaan, aamulla, päivällä, illalla ja vähän yölläkin. Sattui tuossa yksi päivä setäkin tulilinjalle ja sen jalkaan taisi jäädä kynsistä pienet jäljet, kun ei jarrut pitäny mutkassa. Hups!...

Pätkis tässä Miau!
Tiiättekö, oli vähän jänniä päiviä tuossa vähän aikaa sitten. Tuo täti höpötteli, että on joku ihmeen loma ja täällä talossa ei ollu muita ihmis-otuksia, kun tuo täti.
Minäpä päätinkin olla niin utelias ja rohkee iso kissa, että hiippailin yöllä ja päivällä täällä ihan miten halusin. Se tuo tätikin on aika kiva, kun se juttelee...

Miau! Minä oon Pätkis (alias PätPätti alias The Pätmän).
Minä oon oletettavasti syntyny jonnekin ulos ja 7 kuukautta minä siellä selvisin joten kuten, ennen kuin jäin semmoseen ihme räpsyyn loukkuun. Sitten semmoset ihmiset kyyditsi minut ensin johonkin paikkaan, jonka nimi oli kuulema löytöeläinkoti. Minä en hirveesti tämmösistä tiiä, kun nämä...

Joulutori

09.12.2023

Kissanystävät osallistuvat tuttuun tapaansa Kainuulaiselle joulutorille. Otamme myös vastaan ruoka- ja tarvikelahjoituksia.

Syyskokous

11.11.2023

Kis miau! Kainuun kissanystävien syyskokous pidetään lauantaina 25.11.2023 Kajaanin pääkirjastolla, Elias-salissa klo 12:00. Kokouksessa esillä sääntömääräiset asiat. Kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle!

Kissanystävät osallistuivat tuttuun tapaansa Seppälän maalaismarkkinoille syyskuun 9. päivä. Lauantaina kävijöitä markkinoilla oli mukavanlaisesti ja juttua riitti.