Ajankohtaiset asiat

Blogiteksteissämme käsittelemme yhdistyksen ajankohtaisia asioita sekä kissojemme kuulumisia. Kotia etsivät kissamme löydät ylävalikosta "kissat" valikon alta. 

Mukavia lukuhetkiä!

Kainuulainen joulutori järjestetiin tänä vuonna 10.-11.12.2022 Kajaanihallilla. Kainuun kissanystävät osallistuivat perinteiseen tapaansa joulutorille. Kävijöitä joulutorilla oli runsaasti. Kiitos talkoolaisille, lahjoittajille sekä teille jotka kävitte tukemassa toimintaamme. Toivottavasti näemme teidät myös ensi vuonna!

Vuosi lähenee loppuaan ja tiedättekö mitä se tarkoittaa? Pian saamme postin mukana 2023 vuoden seinäkalenterit. Seuraa ilmoitteluamme ja hanki kalenterisi ajoissa, viime vuonna ne myytiin loppuun!

Mm. nämä ovat virheellisiä väittämiä kissan steriloinnista. Yhdistyksen 2022 vuoden teemana on kerätä tietoa kissan steriloinnista/kastroinnista.

Seppälän maalaismarkkinat pidettiin 9.-10.9.2022 ja tavanomaiseen mukaansa Kissanystävät osallistuivat markkinoille. Osallistujia markkinoille oli paljon ja moni kävikin tervehtimässä meitä ja tukemassa toimintaamme.

Viime viikonloppuna taivaankappaleet asettuivat paikoilleen. Planeettojen välille muodostui suotuisat aspektit. Sopu on syntynyt. Kisseli on tullut suopeammaksi muille kissoille, ja eristystä ei enää tarvita. Vain yöksi ja kotoa poistuessa olen laittanut kissat erilleen. Olin hirveän huolissani kissojen välisistä konflikteista jos ne päästää...

Kisselin elo täällä sijaiskodissa jatkuu. Valitettavasti se joutuu edelleen oleskelemaan suurimman osan ajasta olohuoneessa, sillä se ei oikein tule toimeen toisten kissojen kanssa. Hirveä suhina kuuluu ovenraostakin haistellessa. Pari kertaa Kisseli on käynyt samassa tilassa toisen kissan kanssa, mutta tunnelma on ollut hyvin jännittynyt....