Ajankohtaiset asiat

Blogiteksteissämme käsittelemme yhdistyksen ajankohtaisia asioita sekä kissojemme kuulumisia. Kotia etsivät kissamme löydät ylävalikosta "kissat" valikon alta. 

Mukavia lukuhetkiä!

Tänä vuonna haluamme nostaa esille kissan suun hyvinvoinnin tärkeyttä. Yhdistyksellä on ollut useita kissoja, joiden hampaat ovat vaatineet monia käyntejä lääkärissä. Tässä on Niken tarina.

Kainuulainen joulutori järjestetiin tänä vuonna 10.-11.12.2022 Kajaanihallilla. Kainuun kissanystävät osallistuivat perinteiseen tapaansa joulutorille. Kävijöitä joulutorilla oli runsaasti. Kiitos talkoolaisille, lahjoittajille sekä teille jotka kävitte tukemassa toimintaamme. Toivottavasti näemme teidät myös ensi vuonna!

Vuosi lähenee loppuaan ja tiedättekö mitä se tarkoittaa? Pian saamme postin mukana 2023 vuoden seinäkalenterit. Seuraa ilmoitteluamme ja hanki kalenterisi ajoissa, viime vuonna ne myytiin loppuun!

Mm. nämä ovat virheellisiä väittämiä kissan steriloinnista. Yhdistyksen 2022 vuoden teemana on kerätä tietoa kissan steriloinnista/kastroinnista.

Seppälän maalaismarkkinat pidettiin 9.-10.9.2022 ja tavanomaiseen mukaansa Kissanystävät osallistuivat markkinoille. Osallistujia markkinoille oli paljon ja moni kävikin tervehtimässä meitä ja tukemassa toimintaamme.