Ajankohtaiset asiat

Blogiteksteissämme käsittelemme yhdistyksen ajankohtaisia asioita sekä kissojemme kuulumisia. Kotia etsivät kissamme löydät ylävalikosta "kissat" valikon alta. 

Mukavia lukuhetkiä!

Miau! Minä oon Pätkis (alias PätPätti alias The Pätmän).
Minä oon oletettavasti syntyny jonnekin ulos ja 7 kuukautta minä siellä selvisin joten kuten, ennen kuin jäin semmoseen ihme räpsyyn loukkuun. Sitten semmoset ihmiset kyyditsi minut ensin johonkin paikkaan, jonka nimi oli kuulema löytöeläinkoti. Minä en hirveesti tämmösistä tiiä, kun nämä...

Joulutori

09.12.2023

Kissanystävät osallistuvat tuttuun tapaansa Kainuulaiselle joulutorille. Otamme myös vastaan ruoka- ja tarvikelahjoituksia.

Syyskokous

11.11.2023

Kis miau! Kainuun kissanystävien syyskokous pidetään lauantaina 25.11.2023 Kajaanin pääkirjastolla, Elias-salissa klo 12:00. Kokouksessa esillä sääntömääräiset asiat. Kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle!

Kissanystävät osallistuivat tuttuun tapaansa Seppälän maalaismarkkinoille syyskuun 9. päivä. Lauantaina kävijöitä markkinoilla oli mukavanlaisesti ja juttua riitti.

Tänä vuonna haluamme nostaa esille kissan suun hyvinvoinnin tärkeyttä. Yhdistyksellä on ollut useita kissoja, joiden hampaat ovat vaatineet monia käyntejä lääkärissä. Tässä on Niken tarina.

Kainuulainen joulutori järjestetiin tänä vuonna 10.-11.12.2022 Kajaanihallilla. Kainuun kissanystävät osallistuivat perinteiseen tapaansa joulutorille. Kävijöitä joulutorilla oli runsaasti. Kiitos talkoolaisille, lahjoittajille sekä teille jotka kävitte tukemassa toimintaamme. Toivottavasti näemme teidät myös ensi vuonna!