Pätkis stories 3

28.04.2024

Se on Pätkis täällä taas miau!
Minusta on alkanu kuoriutua nuiden kissakavereiden kanssa oikein super-rallikissa. Me ajetaan rallia ympäri taloa, yläkertaan ja alakertaan, aamulla, päivällä, illalla ja vähän yölläkin. Sattui tuossa yksi päivä setäkin tulilinjalle ja sen jalkaan taisi jäädä kynsistä pienet jäljet, kun ei jarrut pitäny mutkassa. Hups!
Tuon raidallisen kaverin kanssa me painitaan. Se on tosi kivaa, paitsi ei sitten kun se pitää lujasti kiinni ja pesee minun naaman ja korvat.
Minä tykkään makoilla täällä ihan missä haluan, oon löytäny lisää oikein pehmeitä ja lämpimiä nukkumapaikkoja. Päivällä nukun aina tuossa isossa jutussa, jossa täti ja setä nukkuu yöllä. Haluan myös nähdä ja kuulla kaiken, niin välillä joutuu ottaa tirsat keskellä lattiaakin.
Täti sanoo, että minusta on tulossa myös hyvää vauhtia joku ihmeen vessa-kissa. En kyllä yhtään tiiä mitä se tarkottaa, mutta aina kun täti menee tuonne yhteen pikku huoneeseen istumaan, niin kaikki nuo kaveritkin tunkee sinne. On kai se minunkin käytävä ihmettelemässä vähintään ovelta, että mikä siellä on meininki. Ja sitten se tuo täti uhkailee jollain ihmeen harjalla. Minua pitäsi kuulema harjata. Mutta kyllä kuulostaa pikku kissan korviin niin epäilyttävältä, että kipitän piiloon kun se siitä puhuu.
Oon minä pari kertaa kyllä intoutunu jo puskemaan tätin ja setän jalkoja, kun ne aamulla laittaa meille ruokaa. Mutta se on kyllä ollu ihan vaan vahinko, kun tuon valko-harmaan kaverin kanssa pusketaan toisiamme kilpaa.

Mutta nyt täti puhuu taas harjasta...tai olikohan se marja...en jää kuuntelemaan enää tarkemmin, vaan kipitän varulta piiloon!