Haluan tarjota apua


Lahjoita ruokaa tai tavaraa

Otamme mielellämme vastaan avaamattomia ruokapusseja ja -purkkeja, kissanhiekkaa sekä kissanhoitotarvikkeita. Lahjoitukset tulevat käyttöön sijaiskodeissa, joissa kotia etsivät kissat odottavat loppuelämän kotejaan. Tavaroiden ei tarvitse olla uusia, mutta kuitenkin siistejä ja hyväkuntoisia. Peittoja ja pyyhkeitä emme tarvitse, vaan niitä voi tarjota esimerksi eläinlääkäriasemille tai löytöeläintaloihin.

Otamme vastaan myös tavaraa myyjäisiä varten. Voit lahjoittaa yhdistykselle esimerkiksi käsitöitä, joita voimme myydä myyjäisissä tai antaa arpajaisvoittoina. Tuotot käytetään lyhentämättöminä kissojen kuluihin, mm. eläinlääkärimaksuihin.

Jos sinulla on tavara- tai ruokalahjoituksia, ota yhteyttä kissanystavat@gmail.com, niin annamme tarkemmat ohjeet tavaroiden toimittamisesta.

Lahjoituksena saatuja ruokia ja hiekkoja
Lahjoituksena saatuja ruokia ja hiekkoja

Tarjoa kuljetusapua

Välillä tarvitsemme kuljetusapua esimerkiksi eläinlääkäriin. Toisinaan taas tarvitsemme kissoille kuljetusapua Kainuun toiselta laidalta. Jos kuljet säännöllisesti jotakin reittiä ja matkaasi mahtuisi kuljetusboksi kissamatkustajineen, voit ilmoittautua sähköpostitse kissanystavat@gmail.com, niin otamme tarvittaessa yhteyttä.

Kissoja matkalla löytöeläintalosta sijaiskotiin
Kissoja matkalla löytöeläintalosta sijaiskotiin

Tule mukaan toimintaan

Vapaaehtoisvoimin pyöritettävässä yhdistyksessä riittää jokaiselle innokkaalle tekemistä ja apukäsille on aina tarvetta.

Jos tahdot mukaan omistautuneeseen, innokkaaseen ja kissarakkaaseen porukkaan, olet lämpimästi tervetullut. Kehitämme mielellämme toimintaamme ja teemme yhteistyötä ja tempauksia eri tahojen kanssa. Osallistumme mahdollisuuksien mukaan erilaisiin tapahtumiin ja jaamme tietoa kissoista.

Meidät saa parhaiten kiinni sähköpostitse. Ota yhteyttä, niin katsotaan, mitä saadaan yhdessä aikaan!


Sijaiskodiksi

Haluaisitko tarjota väliaikaisen kodin kodittomalle kissalle? Tutustu sijaiskotina toimimiseen tarkemmin täällä.