Kodin saaneet: Tilli ja Heikki

16.02.2024

Ikä: 4v
Sukupuoli: uroksia 
Luovutushinta: 240€

Heikki ja Tilli saivat kodin Kuhmosta.

Tilli ja Heikki ovat veljeksiä samasta pentueesta. He ovat syntyneet noin 1.5.2020. Kummatkin on kastroitu. 

Aluksi uudessa kodissa kissat olivat laihoja ja pelokkaita ja viettivät saunassa ensimmäiset päivänsä. Veljeksillä oli kuitenkin vapaus kulkea vapaasti ja tutustua uuteen kotiinsa. Feliway haihdutin auttoi ja parissa päivässä pojat tulivatkin saunasta tutustumaan tiloihin kuin mitkäkin rohkeat Indiana Jonesit!

Pojat olivat heti alusta pitäen sisäsiistejä ja ruoka maistui hyvin, painoa rupesi kertymään ja pojat kasvoivatkin aivan miehen mittoihin, ovat isoja kolleja, joskin hieman tyttömäisiä. Kumpikaan ei ole niin sanottu sylikissa, otettuna syliin haluavat pian pois, silti itse välillä hakeutuvat syliin tai aivan viereen. Yöt  tykkäävät nukkua aivan kylki kyljessä, kehräävät todella paljon ja ovat leikkisiä kuin mitkä. 

Pojat eivät ole tottuneet lapsiin tai muihin eläimiin, mutta varmasti ajan kanssa niihinkin tottuvat. Kun vieraita ihmisiä tulee käymään, niin vetäytyvät mielellään syrjään, kotiväen kanssa vieraskoreus on ollut tipotiessään lähes alusta asti, eivät arastele tuttuja yhtään.

Tilli (kirjava) ja Heikki (musta) etsivät yhteistä kotia. 

Molemmat kissat on rokotettu ja madotettu.