Kotia etsivät: Pimpula ja Pompula

28.04.2024

Ikä: alle 1-vuotiaita
Sukupuoli: naaraita
Luovutushinta: 300€

Pompula ja Pimpula tulivat sijaiskotiin yhdessä kahden sisarensa Pampulan kanssa joulukuussa -23 kissapopulaatiosta.

Pompula tykkää seurailla ihmisten tekemisiä ja lepäillä penkeillä tai tv-tasolla. Aamuisin ja iltaisin Pompula intoutuu leikkimään siskojensa kanssa vauhdikasta hippaa. Pompula rakastaa hiuspompuloilla leikkimistä ja sen mukaan hän sai nimensäkin sijaiskodissa. Jos ihminen on jättänyt hiuspompulansa jonnekin, niin Pompula sen kyllä löytää ja varastaa itselleen leikkeihin. Pompula on perso herkuille. Heti, kun keittiössä herkkupussi rapisee, niin on Pompula jo paikalla. Pompula on pikkuisen antanut ihmisen silittää ja rapsuttaa, mutta on edelleen varautunut.
Pompulalla on joskus levossa "lihaskouristuksia"/tärinää, jonka lääkäri epäilee liittyvän hermostoon. Asiaa ei ole tarkemmin tutkittu eikä se näytä häiritsevän Pompulaa.

Pimpula on siskojaan pienempi ja arempi. Päivisin hän viihtyy tv-tason takana tai korkealla kiipeilypuussa. Pimpula saattaa sähistä ja murista peloissaan, mutta ei ole yrittänyt raapia tai purra ihmistä. Pimpula tykkää leikkiä hippaa siskojen kanssa illalla, kun talonväki on nukkumassa ja aamulla, kun ihmiset heräilevät. Pimpula on ruvennut enemmän rohkaistumaan eli ihan joka kerta ihmistä ei tarvitse luikkia pakoon vaan se saa kävellä hänen ohi.
 
Molemmat tytöt on leikattu ja rokotettu maaliskuussa -24.
Pimpula ja Pompula luovutetaan vain yhdessä uuteen kotiin. Uuden kodin on myös huomioitava, että populaatiotaustaiset kissat tarvitsevat huomattavasti enemmän aikaa ja rauhaa sopeutumiseen.