Kodin saanut: Petja

22.09.2023
Ikä: 10 vuotta

Sukupuoli: Uros
Luovutushinta: 80€  

Tapaa Petja! Petja on 10-vuotias leikattu uros, rodultaan Siperiankissa. Hän on upeineen turkkeineen varustettu puheliaisuudella sekä hyvällä ruokahalulla. Luonteeltaan Petja on hyvin sosiaalinen ja ihmisrakas, jonka vuoksi loppuelämän kodissa saisi olla sellainen omistaja, joka kerkeää Petjan kanssa viettämään aikaa.

Kovin suureen perheeseen Petja ei sovellu, jonka vuoksi pieni talous olisi paras Petjalle. Petjan lempipuuhaa on loikoilu ja rapsutusten saaminen, mutta leikkiminen luonnistuu myös hyvin ja vauhtia riittää! Muhkea turkki vaatii säännöllistä ylläpitoa, ettei takkuja tule. Harjaus on oikein mukavaa Petjasta.

Loppuelämän kodissa tulisi olla mahdollisuus ulkoiluun, ehkäpä ulkotarhassa, terassilla tai sitten valjaissa. Valjaisiin Petja on oppinut ehkä jo entisessä elämässään, koska niiden laittaminen ei tuota laisinkaan ongelmia. Petja on ollut osittain ulkokissana (saanut liikkua vapaasti) minkä vuoksi reviiriä ja neliöitä tulee löytyä tulevasta kodista. Pienessä asunnossa kissa ei viihdy.

Kaikenkaikkiaan Petja on erinomainen tyyppi, joka tulee toimeen uusien ihmisten kanssa välittömästi. Mitään oikkuja ei löydy. Tämä

kissa on onnellisin joko happihyppelyllä tai kun huomiota riittää. Petja on madotettu Syyskuun alussa, ja on oikein terve kaveri.