Kodin saanut: Nyyti

04.01.2023

Nyyti löysi ikioman kodin Kajaanista  14.3.2023.


Ikä: 3-5v
Sukupuoli: Uros 
Hinta: 120€ 

Nyyti loukutettiin ulkoa lokakuussa, jonka jälkeen se siirtyi sijaiskotiin opettelemaan sisäkissan elämää. Alkuun Nyyti oli todella arka ja pelokas, se piiloutui päivisin vessaan pöntön taakse, öisin se teki tuttavuutta sijaiskodin kissan kanssa. Parhaan ystävän Nyyti kuitenkin löysi yllätykseksi sijaiskodin koirasta. Kun sitä jännittää, se hakeutuu koiran jalkoihin pyörimään.

Nykyään Nyyti viettää ison osan ajastaan näkyvillä muiden seurassa. Ruoka-aikoina se pyörii jaloissa ja hoputtaa ihmisiä kovaan ääneen, Nyyti osallistuu mielellään kaikkeen, mihin liittyy edes jollain tavalla ruoka. Laatikon käyttö sujuu hyvin, kaikki tarpeet tehdään omaan laatikkoon.

Nyyti ei hakeudu silitettäväksi, eikä se ole helppo sylikissa, mutta sähisevän ulkokuoren alta löytyy pieni pelokas kissaystävä, jolla olisi varmasti paljon annettavaa perheelle, jossa sen tarpeita ymmärretään.

Uuden kodin tulisi olla valmis jatkamaan Nyytin totuttamista ihmisiin, tekemistä siinä riittää, mutta Nyyti on sijaiskodissa edennyt isoin harppauksin. Nyyti pelkää äkkinäisiä liikkeitä ja kovia ääniä, se on kova käyttämään ääntään mutta purrut tai raapinut se ei ole koskaan sijaiskodissa ollessaan. Nyyti voisi sopia parhaiten perheeseen, jossa ei ole pieniä lapsia, koska se stressaa hälinää ja kovia ääniä. Nyyti on leikattu ja se tulee hyvin toimeen sijaiskodin muiden lemmikkien kanssa.