Kodin saanut: Maikki

14.01.2024

Ikä: 5-7 vuotta
Sukupuoli: naaras
Luovutushinta: 120€

Maikki on pitkäkarvainen tyttökissa, joka etsii uutta loppuelämän kotia. Maikki viihtyy omissa oloissaan suurimman osan ajasta, ja kaikki pienet piilot ovat lempipaikkoja oleskella. Sijaiskodissa Maikki on viihtynyt eniten vaatekaapeissa, saunan lauteilla sekä pöytien ja kaappien alla. Omasta rauhasta tykkäävä Maikki kuitenkin rakastaa silittelyä, ja alkaa kehräämään ja puskemaan rapsutellessa. Joskus Maikki tulee päivän aikana piilostaan myös itsenäisesti kerjäämään silittelyä. Ihmisen kanssa leikkiminen on myös mieluisaa. 

Maikki on ollut elämänsä ajan sisäkissana, joten kovaa hinkua ulos ei ole ollut. Maikki kuitenkin on tykännyt katsella ikkunasta, ja raitista ilmaa on mukava nuuskutella ikkunan hyttysverkon läpi. Valjaissa ulkoilua ei ole kokeiltu.


Maikki on tottunut elämänsä aikana syömään vain kuivaruokaa, mutta sijaiskodissa on ollut myös tarjolla märkäruokaa, jos neiti uskaltautuisi joskus uusille makukokemuksille. Maikin pitkäkarvaisuuden vuoksi on suositeltavaa, että ruokana käytetään karvapalloja ennaltaehkäisevää nappulaa.

 
Maikki on perusterve, rokotettu ja sirutettu siisti sisäkissa. Kuonon rakenteen vuoksi hengitys tuhisee välillä, mutta mitään muuten normaalista poikkeavaa ei ole löytynyt. Entisen omistajan mukaan Maikki on leikattu, eikä sijaiskodissa ole ollut kiimaoireilua. Maikki on madotettu joulukuussa, ja rokotettu tammikuussa. Uuden omistajan tulee hoitaa rokotteen tehoste, sekä asianmukainen rokotus jatkossa. Uuden omistajan on kyettävä hoitamaan myös mahdolliset muut eläinlääkärikulut, joita lemmikin kanssa saattaa tulla.


Maikki luovutetaan ainoaksi lemmikiksi, koska pelkää muita eläimiä. Jos uusi omistaja miettii toisen kissan hankintaa myöhemmin, tulisi Maikin olla täysin asettunut uuteen kotiin ennen kokeilua uuden kissan kanssa.