Kotia etsivä: Heljä

07.07.2024
Ikä: n. 6 vuotta
Sukupuoli: naaras

Luovutushinta: 120€ 

Tässä hurmaava Heljä. Noin 6 vuotias leikattu naaras. Heljällä on ensimmäiset vuodet olleet hankalissa olosuhteissa, mutta nykyään hän luottaa ihmisiin ja vaatii kaiken välistä jääneen huomion takaisin.

Heljä on ihmisrakas ja äärimmäisen kiltti neiti. Hän hakee huomion omistajalta puskemalla kovasti sekä maukumalla hennon herttaisesti. Iltaisin Heljä tulee viereen sohvalle tai sängylle ja rupeaa innokkaasti rapsutteluista nauttiessa leipomaan tassuilla.

Heljälle paras koti olisi rauhallinen perhe, jossa ei olisi muita lemmikkejä. Sijaiskodissa Heljä on ottanut hieman stressiä nuorten villimpien kissojen ollessa läsnä. Ehkä vanhempi rauhallinen kissakaveri voisi Heljän kanssa samaan talouteen sopia. Koirien kanssa Heljä ei ole tullut toimeen ja ne ovat erityisesti häntä stressannut. Aidatulla takapihalla Heljä on ulkoillut mielellään ja tutkinut luontoa. Valjaisiin ei ole vielä tottunut.

Heljä on käynyt eläinlääkärintarkastuksessa, madotukset on kunnossa ja ensimmäisen rokotteen on saanut, toinen 1kk päästä.