Kodin saanut: Elton

30.04.2024

Ikä: noin 7 vuotta
Sukupuoli: uros
Luovutushinta: 120€

Elton sai kodin Kajaanista.

Elton on vuonna 2017 syntynyt leikattu uroskissa. Luonteeltaan Elton on todella sympaattinen, tykkää ihmisen seurasta, leikkimisestä ja rapsuttelusta. Erityisesti lempipuuhaa on ikkunasta katselu ja välillä tekisi mieli livahtaa ulos.
Elton rakastaa vedellä leikkimistä, ja vesihanan auki ollessa juo ja peseytyy juoksevalla vedellä. Uudessa kodissa olisi hyvä olla vesiautomaatti vesikuppina.
Elton tulee todella hyvin muiden kissojen kanssa toimeen, ja sijaiskodin oman aran kissan kanssa ovatkin kovasti leikkineet, painineet ja myös pesseet toisiaan sekä nukkuneet vierekkäin.
Elton on melko nirso ruoan suhteen, nappula maistuu hyvin, mutta märkäruoaksi kelpaa lähinnä vain laadukkaat eläinkaupan ruoat. Niidenkin suhteen mieli voi välillä vaihdella.
Eltonin kanssa ei ole kokeiltu valjaissa ulkoilua, mutta varsinkin kesän tullessa olisi kova halu pihalle. Eltonille olisi hyvä olla jopa ulkohäkki, tai ainakin opettaa valjaissa ulkoilua.
Rokotuksista ja madotuksista ei ole entisen omistajan mukaan tietoa, joten uuden omistajan tulisi ne hoitaa. Ei ole myöskään tietoa miten tulee toimeen lasten tai koirien kanssa.