Kodin saaneet: Alma ja Vikke

29.01.2024

ikä: 6v ja 4v
sukupuoli: naaras ja uros
luovutushinta: 240€

Alma ja Vikke saivat kodin Nurmeksesta.

Alma on kesällä 2018 syntynyt leikattu monirotuinen tyttö,. Vikke leikattu kotikissa, syntynyt kesällä 2020.

Alma on hyvin ihmisläheinen, seurailee mielellään, tarkkailee ja haluaa olla monessa mukana. Rauhallinen kissa. Pyrkii korkealle. Innostuu leikkiin, kun leikittää. Kanneltuna ei juurikaan sylissä viihdy, mutta sohvalla käpertyy mielellään kainaloon. Yleensäkin helppo käsitellä. Ei pidä kynsien leikkuusta, mutta sietää sen.

Vikke myös hyvin seurallinen, vilkas ja kova poika juttelemaan. Lempileluna vieteripompulat, pentuna oppi niitä noutamaan. Harjoittelu viime aikoina jäänyt vähemmälle, kun ovat yleensä kaikki kadoksissa, sillä varastelee niitä aina tilaisuuden tullen. Myös Vikke kaipaa ajoittain hellyyttä ja pienen hetken kerrallaan malttaa sylissä käydä. Vikelle mieluista puuhaa on seurailla lintulaudan tapahtumia olohuoneen ikkunasta.

Alma on ranttu ruoan suhteen. Syö märkää ruokaa pienin annoksin 2-3 kertaa päivässä, silloin tällöin käy nappulakupilla. Vikelle taas nappulat maistuu paremmin, eikä märkäruoka kelpaa. 
Kissat on opetettu ulkoilemaan valjaissa, joskin harvakseltaan käyty. Ja koska Alma pelkää pyöräilijöitä ja käynnissä olevia autoja, niin molempien ulkoilut rajoittuneet hyvin pienelle alueelle kodin tai mummulan pihalle. Vikke viihtynyt valjaissa hyvin, on todella utelias. Jos tulee tilaisuus karata, niin Vikke tarttuu siihen. Molemmat matkustaneet autossa kantokopassa lyhyitä matkoja. Almalla ohut karva, niin ei siedä kylmää.

Ei perheeseen, jossa pieniä lapsia. Pikkuvieraita arastelleet ja piiloutuneet.