Kodin saanut: Muhvi

18.05.2022

Muhville löytyi koti 4.1.2022 

Sukupuoli: uros
Ikä: n. 1-2 vuotta
Luovutusmaksu: 120 €

Tässäpä musta kissa, joka ei todellakaan tuota huonoa onnea.

Muhvi on luonteeltaan mitä ihanin, todella rauhallinen ja kiltti poika. Innostuu kyllä heti leikkimään, kun sitä leikittää. Suosikkileluiksi ovat osoittautuneet höyhenkepit ja narut, joiden perässä voi juosta ja välillä tehdä isoja ja korkeita hyppyjä. Muhvi on seurallinen ja ihmisten perään, usein se tulee sohvalle viereen pötköttämään ja nukkuu joka yö sängyn jalkopäässä. Sijaiskodin omien kissojen kanssa Muhvi on tullut toimeen hyvin, tai suhtautuu toisiin kissoihin lähinnä välinpitämättömästi. Ei ole ollut isoja konflikteja, mutta ei hirveästi yhteisiä leikkejäkään. Parit hipat on juostu ja samassa sängyssä sovitaan kyllä nukkumaan. Enemmän Muhvi tuntuu kaipaavan lelujen kanssa leikitystä. Voisi toki sopia myös toisen kiltin kissan kaveriksi. Lapsia tai koiria se ei ole sijaiskodissa tavannut, joten ei ole tietoa miten se niihin suhtautuu.

Ruoka on maittanut hyvin, lukuunottamatta Pirkka- ja Rainbow-ruokia. Eli nirsoillakin tämä herra osaa. Muhvi on ollut ulkokissa, mutta hiekkalaatikolla käynti sujuu hyvin.

Muhville paras koti olisi sellainen, jossa se saisi leikkiä ja huomiota osakseen. Pehmeä turkki takkuuntuu herkästi, joten se kaipaa säännöllistä harjausta. Muhvi antaakin harjata ihan hyvin. Rauhallinen kissa, joka sopisi rauhalliseen kotiin.