Viikari

Ikä: 5 vuotta
Sukupuoli: uros

Viikari on noin 5-vuotias aktiivinen ja utelias kissa. Viikari ampaisi heti kuljetuskopasta tutkimaan paikkaa ja löysikin turvallisen paikan sohvan alta. Sohvan alla ei kuitenkaan kauaa viihtynyt vaan tutkailemaan oli päästävä. Kilisevät pallot ja hiirilelu olivat mieluisia ja yksi hiirilelu pääsi hengestäänkin. Seuraava jännittävä asia oli koiran tapaaminen. Vähän aluksi jännitti, mutta ihan kelpo kaveri koirakin lopulta oli ja yhdessä samaan sänkyyn mahdutaan.

Viikari ei kiipeä ollenkaan pöydälle eikä kuivaruoka ei ole lempparia, mutta tulee sitäkin vähän maisteltua. Märkäruoka ja varsinkin tonnikala oli herkkua. Viikari käy mainiosti laatikolla ja osaa avata myös kaapin ovet ja mennä tarvittaessa sinnekkin makaamaan.

Viikari on iso uros kissa ja todella läheisyyden kaipuinen. Viikari on kokenut paljon uutta ja jännää ollessaan löytöeläinkodissa ja nyt sijaiskodissa. Viikari on luultavasti elämässään nähnyt muitakin eläimiä, koska ei juurikaan koirasta hetkahtanut. Viikari on todella sympaattinen ja aktiivinen kissa, joka todellakin rakastaa rapsutuksia ja kehrää todella helposti!

Viikari jäi sijaiskotiin omaksi kissaksi 22.01.2020