Taavetti

Luokseni päätyi 19.3.17 asumaan suloinen puna-valkoinen kolli, joka sai nimekseen Taavetti. Pojan ikää ei tiedetä. Taavetti on löydetty Kajaanista ja kuljetettu Juliuksen löytöeläinkotiin. Juliuksesta pojun matka jatkui Kainuun Kissanystäville, kunnes se sai lopullisen kodin Nakertajasta.

Taavetti on maailman ihanin kissa! Se on niin kiltti, hellyydenkipeä ja sievä. Se on kova poika kehräämään, naukumaan, kurisemaan ja puskemaan. Taavetin ruokahalu on liiankin hyvä – poika on oikea ahmatti. Ei näytä raksut ja märkäruoka koskaan riittävän, kun koko ajan vaatii lisää tai pakkautuu palvelijan ruokia maiskuttelemaan.

Aamuisin Taavetti ei tykkää, että palvelija lähtee töihin, vaan yrittää linnoittautua käytävän oven eteen. Sitten iltapäivisin palvelijan palatessa töistä kotiin poju aloittaa miltei loppumattoman naukumisen ja hankaamisen.

Ihaninta Taavetissa on se, että iltaisin, kun palvelija painaa päänsä tyynyyn ja käy nukkumaan, poika hyppää oitis sänkyyn kaveriksi ja saattaa nukkua jalkojen päällä aamuun asti.

17.4.2017
Taavetti hurmasi sijaiskodissa niin perusteellisesti, että sijaiskoti muuttui Taavetin pysyväksi kodiksi.