Syyskokouksessa päätettyä

Kainuun Kissanystävät ry valitsi syyskokouksessaan 26.11.2017 hallituksen ensi vuodelle. Puheenjohtajana jatkaa Anneli Agarth. Muut hallituksen jäsenet vuonna 2018 ovat Mari Juntunen, Katja Tirkkonen, Tiina Toivanen, Maria Tolonen ja Katja Viitasaari – Halonen. Hallituksen ulkopuolella jatkavat maksuliikenteenhoitajana Paula Hämäläinen ja kirjanpitäjänä Sari Kyllönen. Toiminnantarkastajina jatkavat Katri Kuvaja ja Anne Kauppila.

Yhdistyksen jäsenmaksuksi vahvistettiin ensi vuodelle 18 €.

Vuonna 2018 otetaan tehostetusti esille kissojen sisäsiisteysongelmat. Yksi yleisimmistä syistä aikuisikään ehtineestä kissasta luopumiseen on vääriin paikkoihin pissailu. Kissa ei pissaile mihin sattuu ilkeydestä. Syynä voi olla virtsatietulehdus, stressi, leikkaamattomuudesta johtuva merkkailu tai kissan vessan siisteydestä ei ole huolehdittu tarpeeksi hyvin jne.

Kainuun Kissanystävät ry hankkii vuosittain uuden kodin noin viidellekymmenelle hylätylle tai huostaan otetulle kissalle. Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisin voimin. Tällä hetkellä loppuelämän koteja sijaiskodeissa odottaa 27 kissaa.