Rusina, Vappu ja Sima

Vapun, Siman ja Rusinan Miuku-emo saatiin kiinni ja sijaiskotiin hoitoon viime hetkillä, sillä pennut syntyivät vain muutaman päivän sijaiskodissa olon jälkeen 29.4. eli juuri ennen vappua. Pentujen nimet ovatkin siksi vapputeemaiset 🙂 Minimiluovutusikä on 12 vikkoa, joten ovat muuttovalmiita heinäkuun loppupuolella.

Vappu on seurallinen ja rohkea kissaneiti. Ennakkoluuloton pikkukissa on ihmisrakas ja pitää erityisesti masusta rapsuttamisesta. Vilkas neiti tulee varmasti toimeen myös lapsien kanssa. Vappu luovutetaan rakastavaan kotiin jossa se saa kosolti huomiota ja leikitystä. Kissakaverikaan ei varmasti olisi haitaksi, Vapusta saisi oivan leikkikaverin toiselle kissalle! Vappu on täysin sisäsiisti.

Sima -kissa rakastaa kaikista eniten aurinkolaikussa köllimistä. Välillä meno sisarusten kanssa yltyy vauhdikkaaksi, mutta eniten Sima rakastaa makoilua ja rapsuttelua päiväuniaikaan. Sima sopii parhaiten aikuiseen perheeseen. Sima tulee varmastikin toimeen myös lasten kanssa, mutta pitää enemmän rauhallisesta elämänmenosta ja varmasta käsittelystä joten ihan pienten lasten kanssa se voi tuntea olonsa epämukavaksi. Toisen kissan kaveriksi Sima sopisi luultavasti myös, mutta onnellisin se lienee saadessaan olla ainoa kissa. Virikkeitä ja leikittämistä se kuitenkin kaipaa, onhan se tottunut painimaan sisarusten kanssa! Sima on myös täysin sisäsiisti.

Rusinalle sijaiskodista tulikin ihan oma koti ja Vappu ja Sima muuttivat lapsiperheisiin Kajaaniin heinäkuun viimeisinä päivinä.