Onni

Onni on noin yksivuotias pitkäkarvainen leikattu poikakissa. Sijaiskotiin tullessa Onnilla meni muutamia päviä piileskellessä, mutta pikkuhiljaa on uskaltautunut pois piilosta ja Onnista on kuoriutunt hellyydenkipeä ja utelias kissa.

Onni katselee mielellään ulos ikkunasta ja sitä se tekeekin erittäin tarkkaavaisesti. Kissa saattaa istua pitkiä aikoja ikkunan ääressä itsekseen katsellen, mutta tarkkailee mielellään kadun tapahtumia myös sylissä nököttäen. Ruoka maittaa ja hiekkalaatikolla käynti onnistuu hienosti. Onnin pitkä turkki vaatii säännöllistä hoitoa ja harjausta. Harjaaminen on Onnin mieleen ja turkin hoito onnistuu hienosti, myös mahan alta. Ystävällinen Onni nauttii läheisyydestä ja silityksistä, tulee mielellään viereen istumaan ja kehräämään ja jos sille päälle sattuu kiipeää myös syliin siliteltäväksi. Onnista on kuoriutunut myös aktiivinen leikkijä.

Vaikka Onni ei arkaile sijaiskodin elämää muutoin, saavat kerrostalon äänet Onnin välillä varuilleen ja päivisin nukkuu välillä mielellään vielä piilosalla. Välillä säikähtää myös äkkinäisiä liikkeitä. Onni tulee kutsuttaessa esiin piilosta, varsinkin ruoka-aikaan. Sijaiskodissa ei ole muita eläimiä, mutta tiettävästi Onni on ollut myös paikassa, jossa on muita kissoja.

Seurallinen Onni kaipaa kotia, jossa sille riittää rapsutuksia ja jossa on kissakaveri seurana -sitä Onni näyttää kaipailevan.

 

5.4.2017
Onni lähti kajaanilaiseen kotiin tutustelemaan eloa.

23.4.2017
Kuulumisia uudesta kodista: Onni on asettunut uuteen kotiin hienosti perheenjäseneksi ja kaikki menee kaikin puolin hyvin. Onni on osoittautunut sosiaaliseksi ja leikkisäksi kaveriksi.