Miro ja Luna

SukupuolI: naaras ja uros
Ikä: n. 4 kk

Miro ja Luna ovat erottamattomat. Sen huomasin jo ensimmäisistä päivistä kun he saapuivat luokseni 2kk ikäisinä. Alkuun ei uskallettu oikein sängyn alta liikkua minnekkään, mutta jo muutaman tunnin päästä pennut alkoivat hieman tutkiskella paikkoja ja pääsin rapsuttelemaan ja tekemään tuttavuutta heidän kanssaan. Huomasin että sisarukset nukkuvat lähes aina käpertyneenä toisiinsa kiinni ja monesti pesevät toisensa ennen nukahtamista. Pentujen lempileluihin kuuluu höyhenhuiskat ja laserleluun ovat tykästyneet tosi paljon.


Miro on pennuista kömpelöin. Syödessään se on oikea sottapytty ja sen seurauksena Miron nokka meinaa aina olla likainen ja sitä pitää hinkata jälkeenpäin. Miro oli aluksi kaikista pennuista rauhallisin mutta nykyään riehuu kovasti.  Ruokaa laittaessani hän pyörii jalkojeni juurella ja kerjää kovasti maistiaisia. 


Luna oli tullessaan pennuista villein ja monesti houkutteli muut riehumaan varsinkin iltamyöhällä. Roolit ovat muuttuneet Miron kanssa tässä hieman kasvettua, ja Luna on nykyään pennuista se rauhallisin. Luna on heti kaikkien kaveri eikä turhia ujostele vieraita. Hän on alkanut myös juttelemaan kanssani kovasti, tiedä mitä asiaa sitten on.
kaikki nenän eteen tuotu ruoka on tähän mennessä maistunut pennuille oikein hyvin. Varsinkin namipaloja odotellaan aina tosi innolla. 

Sisarukset osaavat myös olla todella huomionkipeitä ja öisin kömpivät jalkojeni viereen tai päälleni lämmittämään ja nukkumaan yhdessä. 

Miro ja Luna jäivät sijaiskotiin omiksi kissoiksi Kajaaniin.