Miina

Olen pikkuinen Miina. Niin pieni, että minua Kirpuksikin kutsutaan. Tulin sijaiskotiin kovin laihana, mutta mutta nyt olen saanut jo lihaa luitteni ympärille. 
Minulta leikattiin märkäkohtu yhdistykselle tullessa. Tulin yhdistykselle siskoni Moonan kanssa, mutta Moonalle jouduttiin tekemään eutanasia. Etsinkin kotia, jossa olisi kissakaveri.

Olen luonteeltani alkujännitysten jälkeen sosiaalinen kissa. Hieman kaikki pelottaa, mutta kun tutustun ihmisiin ja muihin eläimiin, totun niihin ja alan jopa tykätä. Syön reippaasti: erityisesti tykkään syödä märkäruokaa ja raakaa kalaa. Jos minulle ei anneta ruokaa ensimmäisenä sijaiskodin kissoista, ilmoitan siitä kyllä kovaäänisesti. Tahdon paljon rapsutuksia ja jos niitä ei tule tarpeeksi, osaan vaatia.

Minulla on hassu tapa nousta kahdelle jalalle ja puskea päälläni ihmisiä. Olen niin pieni, etten muuten ylettäisi tai sitten olen vähän sukua dinosauriille.
Olen parivuotias, leikattu maatiaiskissa. Sijaiskodissa on matolääkkeet syöty pariinkin kertaan. Lääkitseminen onnistuu helposti, koska ruoka maistuu hyvin.

Miina sai oman kodin sijaiskodista Sotkamosta 17.06.2020