Kotia etsivät: Elmeri

01.02.2023

Ikä: 7-9v
Sukupuoli: Naaras
Hinta: 120€ 


Elmeri, nimestään huolimatta tyttökissa, etsii itselleen kotia. Nykyisessä hoitokodissa Elmerin lisäksi asustaa keskikokoinen koira ja alle 2-vuotias taapero, joiden kanssa tulee hyvin toimeen. Usein taapero tekee palapelejä Elmerin maatessa vieressä. Eli pienten lasten kanssa asuminen luonnistuu, mikäli lapsi malttaa kissan lähellä olla rauhallinen. Koiran kanssa ohitukset noin metrin päästä onnistuu, eikä Elmeri kertaakaan ole yrittänyt hyökätä koiran kimppuun.

Elmeri on erittäin perso ruualle ja usein ruoka ahmitaan, joten nykyisessä hoitokodissa ruoka on pyritty jakamaan useampaan pieneen annokseen. Aamuisin Elmeri käskevästi mouruten pyytää ruokaa ja kupin luo usein juostaan vauhdilla.

Hoitokodissa ollessa havaittiin Elmerin hengityksen olevan hieman raskasta ja selvän yskänpuuskan jälkeen Elmeri kävi eläinlääkärissä. Käynnin jälkeen Elmerille määrättiin astmapiippu 2x päivässä annettavaksi. Astmapiipun antaminen on ollut erittäin helppoa, luonnistuu kuin vanhalta tekijältä. Hiekka on vaihdettu vähiten pölyävään vaihtoehtoon, eikä yskänpuuskia ole enää havaittu.

Iltapäivällä innostaa hiirileikit, muutoin päivisin makaillaan kodinhoitohuoneen lattialla, olohuoneen sohvalla, portailla tai kiipeilypuun korkeimmalla tasolla. Iltaisin Elmeri tulee syliin tamppaamaan tassuilla ja jää lopuksi rapsutuksia kera syliin makailemaan.
Elmeri on leikattu ja astmapiipun saa mukaan.