Titi ja Tati

Sukupuoli: naaraita

Ikä: 2 vuotiaita

Todella kauniit 2-vuotiaat siskokset päätyivät Kissanystäville niiden omistajan kuoltua.

Tati on yltiösosiaalinen neiti, joka rakastaa rapsutuksia, leikkejä ja ruokaa. Jo ensimmäisenä iltana sijaiskodissa Tati tuli paijattavaksi ja sänkyyn nukkumaan. On antanut sijaiskodin 6- ja 9-vuotiaiden lasten hoitaa itseään ja uteliaana seurannut sijaiskodin emännän vuosikkaan veljenpojan touhuja lähietäisyydeltä. Tati on usein ovella vieraita vastassa ja osaa tulla kutsusta luokse. 


Titi on siskoaan hieman ujompi, todella kaunis ja siro neiti. Rakastaa nukkua päiväunia sohvalla hälinän keskellä. Antaa sijaiskodin omien lasten hoitaa itseään, veljenpojan paijattavaksi ei suostu vaan lähtee pikaisesti karkuun pojan ryömiessä kohti. Emännän istuessa sohvalla Titi asettuu syliin ottamaan rennosti. Rakastaa istua tuuletusikkunalla sen ollessa auki. 


Molemmat ovat todella leikkisiä ja vetävät usein hulluusvaihteen päälle, kuinkas muuten kuin keskellä yötä ja rallittelevat ympäri taloa. Tässä olisi lapsiperheeseen mahtavat sängynlämmittäjät. Molemmat tietävät mikä vessa on ja miten sitä käytetään. Sijaiskodin emäntä kiusasi ja käytti eläinlääkärissä leikattavana ja matolääkkeetkin syötti. 

Titi ja Tati luovutetaan yhdessä kotiin, jossa ei ole muita lemmikkejä.

Tati
Titi
Tati
Titi