Rosalie ja Lillukka

Sukupuoli: naaraita
Ikä: 3 v.

Nämä kaksi herttaista kissasisarusta kaipailisivat rauhallista kotia, jossa olisi loputon määrä leluja, ruokaa ja rapsutuksia. Molemmat ovat siistejä ja kilttejä. Kumpikin oli aluksi todella arkoja ja ensimmäiset päivät vietettiinkin vieretysten piilossa, mutta joka päivä huomasi, kuinka kumpikin rohkaistui enemmän. Kovat äänet ja äkkinäiset liikkeet pelottavat vielä kovasti ja silloin yleensä luikitaan karkuun sängyn alle. Uteliaita kuitenkin ovat, joten eivät jaksa kauaa piilotella, jos joku vieras ihminen tulee käymään. 

Rosalie (isompi kokoinen, tummempi) seuraa mielellään pienen etäisyyden päästä ihmisen toimia. On paljon siskoaan rohkeampi eikä säikähdä niin helposti. Lääkärin tarkastuksessa Rosalielta on löytynyt sydämen sivuääniä, mutta todennäköisesti siitä ei ole haittaa, koska ei ole oireillut tähän asti ollenkaan.

Rosalie ei välitä niin paljoa hellyydenosoituksista, mutta välillä rapsutukset ovat ihan kivoja. Syliin ei mielellään haluaisi. Keittiöön mentäessä Rosalie tulee aina pyörimään jalkoihin ihan vain varmuuden vuoksi, jos sieltä vaikka herkkuja saisi.

Lillukka (pienempi kokoinen, vaaleampi) on arka ja menee usein piiloon, jos jostain kuuluu kovia ääniä. Vieraat ihmiset ovat myös kovin pelottavia ja niitä Lillukka tarkkailee piilostaan. Leikin tiimellyksessä pelot kuitenkin usein unohtuu. 

Lillukka tulee välillä syliin kerjäämään rapsutuksia ja aloittaa kovan kehräämisen, jos mahasta rapsuttaa. Tulee öisin siskonsa kanssa nukkumaan sänkyyn.