KOTIA ETSIVÄT: Mörkö ja Turbo

Sukupuoli: uroksia
Ikä: 1 vuotiaita
Luovutusmaksu: 240 €

Tässäpä olisi oikeinkin vitsikäs kaksikko poikasia. Jos eivät ole nukkumassa, niin onhan se varma, että on joku räpellys käynnissä. Kovasti tykkäävät painia keskenään, juosta kilpaa, käännellä mattoja tai heitellä sohvatyynyjä.
Eli oikeinkin aktiivisia ovat nämä veljekset eikä ole vielä tullut vastaan asiaa, mikä ei olisi leluksi kelvannut.

Hyvin käyneet laatikolla tarpeilla, mutta peittely on välillä vähän epäselvyys. Eivät ihan joka kerta hoksaa, että toimitukset peittyy sillä hiekalla paremmin kuin laatikon reunoja raapimalla.

Tulleet hyvin toimeen sijaiskodin omien kissojen kanssa, mutta ihmisiä pösilöt vielä arastelevat.

Mörkö on kaksikosta uskaliaampi, tykkää vaihtelevasti rapsutuksista ja välillä viihtyy myös sylissä. Ei aina osaa syödä tai juoda etiketin mukaisesti, kun menee ihan pelleilyksi ja täytyy kaadella ruuat lattialle tai kävellä vesikuppiin. Pääsääntöisesti kuitenkin onnistuu ilman erillistä räpistelyä ruokailut.

Turbo on taas semmoinen oman tilan eläin, että mieluummin pomppii pois kuin antaa käsitellä. Hyvin varauksellisesti suhtautuu ihmisiin ja alkuun olikin kova sihisemään ja suhisemaan, jos yritti liian lähelle. Itse kyllä voi tulla vaikka ihmisen päälle tepastelemaan, mutta häntä ei saa mennä lähelle tai saattaa alkaa sormille räpsiminen. Hyvä sylikissan alku siis. 

Mörkö ja Turbo luovutetaan leikattuina yhteiseen kotiin.