Miisa ja Elsa

  • Sukupuoli: naaraat
  • Ikä: nuoria

Elsa on reipas ja utelias tyttökissa, joka nauttii myös rapsutuksista ja seurailee ihmistä mielellään. Leikkiminen höyhenlelulla on ihan parasta puuhaa ja Elsa onkin ansioitunut loikkaamaan erittäin korkealle lelun perässä. Elsalle maistuu ruoka hyvin vaikka onkin pieni. Tarpeiden teko onnistuu myös hyvin.

Miisa on kaunis ja rauhallinen kissa, joka nauttii pentunsa Elsan kanssa leikkimisestä ja syömisestä, mutta vaatii omaa rauhaa myös ja usein Miisan löytääkin saunasta köllöttelemästä tyytyväisenä. Miisa ei välitä ihmisen kosketuksesta tai huomiosta, mutta ruoka-ajan lähestyessä on heti jaloissa pyörimässä ja kehrää kovin, välillä on myös käytävä haistelemassa sukkia. Miisa osaa tehdä tarpeet asianmukaisesti.

Tämä parivaljakko, emo ja pentu ovat toistensa tuki ja turva. Lähes päivittäin köllöttelevät sohvalla toisiaan pesten ja hoivaten. Iltavillit on myös mukavampi hoitaa juoksemalla toisiaan jahdaten.

Molemmat kissat ovat leikattuja.

Miisä ja Elsa saivat kodin Kajaanista.

Päivitys 9.1.2019

Miisa on rohkaistunut huomattavasti ja tykkää leikkiä myös ihmisen kanssa keppileluilla. Aikuisia ihmisvieraita ei enää pelkää ja yövieraina on ollut myös lapsia eikä Miisa ole ollut moksiskaan, kunhan on ensin tarkkaillut tilannetta etäämmältä. Edelleenkään ei ihmisen kosketuksesta juurikaan välitä, kerran pari on antanut rapsuttaa leikin lomassa ja yhden kerran jopa näytti nauttivan ja kehräävän. Elsa antaa sekä aikuisten, että lasten käsitellä itseään, kunhan on tutustunut ensin.

***

Jos tahdot tarjota kodin kodittomalle kissalle/kissoille, tutustu ensin huolellisesti LUOVUTUSEHTOIHIN ja täytä sitten KOTISELVITYSLOMAKE

Jos sinulla on muuta kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kissanystavat@gmail.com.