Luna ja Lupin (nyk. Peppi ja Pate)

Sukupuoli: naaras ja uros
Ikä: 18 viikkoa

Ollaan noin 18-viikkoiset sisarukset. Tultiin isommasta laumasta tänne uppo-outoon paikkaan, missä ei ookkaan niin paljon kissakavereita. Ekat viikot asusteltiin tuon emännän makkarissa. Ekat päivät meni sängyn alla turvassa, mutta pian uteliaisuus voitti ja alettiin hengailla noiden ihmisten kanssa. Meitä kävi moikkaamassa monenlaiset tyypit; aikuiset, kouluikäiset lapset ja pieni 2-vuotias miehenalku. Lapset pelotti alkuun vähän, mutta nopeaa totuttiin niihinkin kun niiltä sai aina herkkutikkuja ja rapsutuksia.Opittiin tosi nopeaan hiekkalaatikolle eikä meille oo sattunut yhtään vahinkoa. Erilaisia ruokia tuo emäntä apureineen on meille syöttänyt ja kaikki ollaan kyllä syöty. Matolääkkeethi se pari kertaa huijasi ruoan seassa ja hyvin upposi nehi. 

Mie oon Luna. Tuo emännän tyttö nimesi minut Luna Lovekivan mukaan. Oon vähän ujo tyttönen, mutta rakastan rapsuttelua ja leikkimistä kun ensin vähän tutustun. Parhaita leikkejä on onkilelu ja veljen kans rymyöminen. Sylissä en tykkää olla, mutta vieressä voin löhötä hoidettavana. Oon myös tosi utelias ja tutkin kaikkea uutta suurella innolla, varsinni öisin on kiva tehä tutkimusmatkoja.

Mie oon Lupin. Emännän poika halusi nimetä minut Remus Lupinin mukaan, koska ovat koko perhe Harry Potter-faneja. Taisin malttaa olla sängyn alla kokonaisen päivän ja sitte nuo ihmiset alkohi jo kiinnostaa kovin. Olin jo kolmantena päivänä sylissä lököttämässä ja se onki miun lempipaikka koko maailmassa. Rakastan leikkiä oikeastaan ihan kaikella, mitä lattialta löytyy. Tykkään myös imuroida pöydän alusen kun nuo ihmiset näkkyy ruualla sitä sotkevan. Oon tosi utelias ja rohkea ja saatanki tulla ovelle vastaan kattomaan, kuka tuli. Tahottas yhteiseen kottiin, kun ollaan niin rakkaita toisillemme. Luovutammekin kissat leikattuina vain yhteiseen kotiin.

Kaksikko sai kodin Kajaanista 20.01.2021.

Luna ja Lupin