KOTIA ETSIVÄT: Liinu ja Leevi

Sukupuoli: naaraita

Ikä: 3,5 v.

Liinu ja Leevi ovat n. 3,5-vuotiaita seurallisia kissaneitejä. Myös Leevi on nimestään huolimatta tyttö. Liinu (vaalampi väritykseltään) on sisaruksista rohkeampi ja tekee rohkeasti uusien ihmisten kanssa tuttavuutta. Leevi (tummempi väritykseltään) on aluksi varauksellisempi, mutta jo vuorokauden sisällä Leevi tuli sijaiskodissa pyytämään rapsutuksia ja kävi puskemassa. Liinu juttelee paljon naukumalla ja kurnuttamalla. Molemmat kissat ovat leikkisiä ja kaipaavatkin aikaa yhteiselle leikille päivittäin. Lempileluja ovat pienet pallot, kissanminttulelut ja erilaiset huiskat.  Kissat ovat olleet aina sisäkissoja.

Kissat ovat myös seurallisia ja ovat mielellään ihmisten seurassa, nukkuvat vieressä sohvalla ja sängyllä ja seurailevat perässä päivän touhuissa. Kumpikaan ei tykkää olla sylissä. Toisaalta Liinu ja Leevi viihtyvät myös hyvin kahdestaan ja päivittäiseen ohjelmaan kuuluu yhteiset pesut ja päiväunet. Kissat ovat selvästi tärkeitä toisilleen.

Sijaiskodissa on poikakissoja eivätkä Liinu ja Leevi tule kovin hyvin juttuun niiden kanssa. Olisikin parempi, jos Liinu ja Leevi olisivat kodin ainoat kissat. Pelkäävät koiria. 

Leevillä on ruoka-aineallergia, joka esiintyy karvattomina laikkuina. Sijaiskodissa Leevi on saanut märkäruokaa ja raksuja, joissa ei ole viljaa. Näillä allergiaoireet ovat pysyneet poissa.

Molemmat kissat on leikattu.

Leevi
Liinu