Kyösti ja Ahmed

Sukupuoli: uroksia

Ikä: pentuja

Pieninä ja pelokkaina, nämä orvot pennut, Kyösti ja Ahmed, saapuivat heinäkuun alussa sijaiskotiin. Rauhassa pojat opettelivat kaikkea uutta ja jännää. Nyt nämä reippaat ja rohkeat veljekset ovat vihdoin valmiita muuttamaan ihan ikiomaan kotiin.

Kyösti tulee mielellään syliin, marhii, kehrää ja kertoilee kuulumisia, istuskelee tiskialtaassa ja seurailee ruokien valmistusta sekä toimii tarvittaessa ruokien esimaistelijana. 

Sporttinen Ahmed rakastaa kiipeilyä, pussilakanan sisään sukeltelua sekä kiihdytysajoja. Takaa-ajokisan päätteeksi, pojat hörppäävät akvaariosta hieman vettä, heittäytyvät pitkälleen keskelle lattiaa ja suunnittelevat jo uutta kisaa.  

Pojat ovat tottuneet sijaiskodin kaikkiin koiriin ja kissoihin, joiden kanssa leikit onnistuvat hienosti. Yöt pojat nukkuvat vierekkäin sängyssä. Ruoka maistuu hyvin ja sisäsiisteys on täydellisesti hallussa.  Kyösti ja Ahmed ovat nyt vähän reilun puolen vuoden ikäisiä, eläinlääkärin tarkastamia, kastroituja sekä useaan kertaan madotettuja ja ulkoloishäädettyjä.
Kyösti ja Ahmed luovutetaan vain yhteiseen kotiin.

Pojat saivat oman kodin sijaiskodista Kajaanista 15.04.2020