Elli ja Emmi

Sukupuoli: naaraita
Ikä: 3 vuotiaita

Elli ja Emmi ovat 3-vuotiaat leikatut siskokset. Ne asuivat pennusta asti iäkkään rouvan seurana. Molemmat ovat isokokoisia, Emmille on kuitenkin ruoka maistunut huomattavasti Elliä paremmin ja se onkin todella tuhdissa kunnossa. 

Sijaiskodissa molemmat olivat alkuun useamman päivän piilossa vaatehuoneen hyllyillä ja pikkuhiljaa Elli alkoi liikkua iltaisin. Elli rakastaa rapsutuksia ja hiirileikkejä. Päivisin tykkää vielä pysytellä vaatehuoneessa nukkumassa, mutta iltaisin puskeutuu kovasti ja on alkanut leikkimään sijaiskodin oman kissan kanssa.

Emmi pysytteli viime päiviin asti päivät vaatehuoneessa. Huomasi lopulta, ettei nuo sijaiskodin ihmiset niin kamalia taida ollakaan ja tulee jo päivisinkin sohvalle rapsutuksia kerjäämään. Emmi on reilusti ylipainoinen, joten uuden kodin tulisi sitoutua dieettiin. Emmille on tehty napatyräoperaatio steriloinnin yhteydessä v. 2017.

Eivät ole tottuneet pieniin lapsiin ja Emmi hieman sähisi sijaiskodin emännän pian 2-vuotiaalle veljenpojalle. Sijaiskodin omien lasten (10- ja 7-vuotiaat) antavat silittää itseään, hieman varauksella vielä tosin. Oppivat todella helposti sijaiskodin omaan kissaan, joten uudessa kodissa voi todennäköisesti olla muitakin kissoja. Muihin eläimiin eivät ole tottuneet. Vessa-asiat hoituvat molemmilla ilman mitään ongelmia. 

Elli ja Emmi saivat kodin Kajaanista 25.05.2020