KOTIA ETSIVÄT: Aalto ja Savanni

Sukupuoli: uroksia
Ikä: 6 vuotiaita
Luovutusmaksu: 240 €


6-vuotiaat kissaveljekset Aalto ja Savanni etsivät uutta yhteistä loppuelämän kotia.


Musta Aalto on kaksikosta rohkeampi ja viihtyy todella hyvin ihmisten seurassa. Hakeutuukin aina alas istuessa tai makuulle mennessä viereen joko tarinoimaan tai nukkumaan. Aalto on yleensä siellä missä tapahtuu ja tuleekin kutsuttaessa heti luokse. Nukkuu todella mielellään ihmisen vieressä. 


Oranssi Savanni taas on arempi ja tulee luokse vain kun itse haluaa, etenkin ruoka-aikaan ja mainitseekin asiasta varsin päättäväisesti. Myös rapsutukset kelpaavat, varsinkin mahasta,silloin kun hänelle itselleen sopii. Ovikello ja kovat, äkkinäiset äänet ovat pelottavia ja tällaisten ilmetessä saattaakin mennä useampi tovi ennenkuin piilosta kömmitään takaisin esiin. Aalto sietää ääniä paremmin ja tuleekin nopeasti näytille esim. vieraiden tullessa kylään. 


Pojat leikkivät yhdessä, etenkin painit ja takaa-ajot iltaisin ovat suuressa suosiossa. Ruoan suhteen Savanni on nirsompi ja Aalto söisi taas mitä vain eteen laitetaan. 


Kotiin, jossa ei ole pieniä lapsia. Savannilla on taipumus herkästi stressaantua epävarmasta ja liian äänekkäästä ympäristöstä. Rutkasti hyviä piilopaikkoja olisi myös hyvä olla saatavilla!

Aalto
Savanni