Uuno

Sukupuoli: uros
Ikä: n. 1,5 vuotias

Uuno-pojasta annamme täyden nivelrikkotakuun ranteisiin, niin paljon tämä poika rakastaa rapsutuksia ja silityksiä.

Yltiösosiaalinen kissa tässä tarjolla. Hyörii, pyörii, häärää ja läärää ympäriinsä hellyyttä saadakseen. Kehruukone pelaa niin että tiilet meinaa seiniltä tippua. Sylissäkin viihtyy mainiosti, on niin lötkö-pötkö-poika siinä että voisi vaikka ”rusetille” laittaa. Jaloissa myös pyörii ja lahkeita puskee niin ettei eteenpäin meinaa päästä. Eli karvainen esterata tiedossa uudella omistajalla.

Yöt Uuno on viettänyt tämän sijaiskodin palvelijan sängyssä. Nukkuu kylki kyljessä ja myös rinnan päällä. Onneksi on pienikokoinen ettei hengitys salpaudu palvelijalla.

Uuno on aina valmiina leikkiin kun palvelija viuhkoja heiluttelee. Tosin saa ihmehepuleita yksinäänkin usein ja silloin saa nauraa.

Uunoa saa mielinmäärin rapsutella masusta ja joka paikasta. Yläläpyjä kynnet sojossa heittelee kun saa masurapsutuksia ja käpälähierontaa.

Sijaiskodin omien kissojen kanssa ystävyys syntyi ensi silmäyksellä. Nyt leikkivät, puskevat toisiaan ja jopa nukkuvat yhdessä mytyssä.

Haluamme luovuttaa Uuno-pojan sellaiseen kotiin jossa häntä on aikaa leikittää ja rapsutella riittävästi. On niin sosiaalinen tyyppi että varmaankin kärsii liian pitkistä yksinoloajoista. Kissa- tai koirakaveri voisi olla Uunolle aika hyvä mätsi näin sijaiskodin emännän näkökulmasta.

Uuno luovutetaan ainoastaan sisäkissaksi ja valjaissa ulkoilutettavaksi.

Uuno on leikattu, sisäsiisti ja useaan kertaan madotettu.

Uuno sai kodin Kajaanista 18.01.2019