Unto

Sukupuoli: uros
Ikä: n. 3-4 vuotta
Luovutusmaksu: 120€


Unto on arviolta 3-4 -vuotias leikattu poikakissa. Luonteeltaan Unto on rauhallinen ja tykkää seurailla maailman menoa omasta raapimispuusta käsin ja kesäisin makoilee mielellään terassilla auringossa. Välillä Unto intoutuu toki leikkimäänkin ja juoksentelee villisti ympäri asuntoa tai antaa omille leluilleen kyytiä, usein ne löytyvätkin kaikki sohvan alta.

Untolle maistuu erityisesti kuivaruoka, mutta myös monet märkäruuat ovat mieleen -mieluisan märkäruuan määrää pitää hieman säännöstellä tai antaa ruoka parissa pienemmässä erässä, muuten saattaa ahmia nopeasti koko annoksen ja oksentaa syömisen päälle.  

Unto on elellyt pari viime vuotta toisen kissan kaverina, mutta toisen kissan kuoltua nyt syksyllä ollut ainokaisena kissana viime kuukaudet. Toisen kissan kuoltua Unto on selkeästi alkanut nukkumaan enemmän, joten mahdollinen kissakaveri uudessa kodissa olisi kiva tai vaihtoehtoisesti koti, jossa Unto saa paistatella huomion keskipisteenä silloin kun seuraa ja rapsutuksia kaipaa.

Unto tulee toimeen myös lasten kanssa, jos sille annetaan riittävästi omaa tilaa ja annetaan sen vetäytyä omiin oloihinsa sen niin ilmaistessa. Unto saattaa näykkäistä kevyesti kädestä joko leikin tiimellyksessä tai silloin, kun rapsutukset riittävät hänen mielestään.


Unton mukana tulee hiekkalaatikko, leluja ja ruokakupit. Unto on madotettu ihan vasta, mutta rokotukset pitää uusia piakkoin. 

Unto sai kodin Kuhmosta 22.04.2021