Siiri

Sukupuoli: naaras

Ikä. n. 4 vuotta

Olen Siiri noin 4-vuotias leikattu kissaneiti. Olen nimenvaihtaja ja alan pikkuhilijaa tottumaan uuteen nimeeni.

Olen ihimiselle oikein mukava ja lempeä, pehmeäkarvainen kaveri. Tykkään vaihtaa neniä sijjaiskodin palavelijan kanssa. Sylissä on myös ihana olla ja turruutankin issoon ääneen.


Sijjaiskodin outoon kissaan (siis koira) olen luonut nuuskuttelusuhteen. Sijjaiskodin nuoremman kissan kanssa voidaan olla samassa huoneessa, mutta sen vanahemman kissan kanssa en tuu toimeen ollenkaan. Ainakaan vielä, mutta harjoittelen sitä. 


Syön kaiken hyvällä ruokahalulla, kunhan niihin hyytelössä oleviin märkäruokiin palavelija sekottaa kastikkeessa olevaa. 

Tykkään leikkiä ja suoraan sanottuna minulla on ronskit otteet leikkiessä. Tämä varmaan hyvä ottaa huomioon jos tulevassa perheessäni on pieniä lapsia. Tykkään erityisesti huiskulelluista, jotka innoissani kuolaan hetkessä likomäräksi.
Edellisessä elämässä minulla ei ollut lainkaan hiekkalaatikkoa, mutta olen fiksu neiti, tiesin heti sijjaiskodissa mikä sen röpölaatikon tarkoitus on.

Olin myös vappaana ulukoileva kissa, mutta olen soppeutunut hyvin sisäkissaksi. Muisto vappaudesta meinaa vähän purkautua kun ikkuna aukastaan…saatan maukua painokkaasti eikö tuonne pääsis.

Siiri luovutaan ainoaksi kissaksi johtuen siitä, että se ei tule muiden kissojen kanssa juurikaan toimeen.

Siiri sai kodin Kajaanista 07.02.2020