Roni (nyk. Reino)

Sukupuoli: uros
Ikä: n. 3 – vuotias
Luovutusmaksu: 120 €

Roni on n. kolme vuotias leikattu, rokotettu ja sirutettu pehmeäkarvainen, utelias ja ystävällinen kolli. Uteliaisuudestaan huolimatta on hieman arka koville äänille, esim. ikkunakaihtimien nosto/lasku. Roni rakastaa silityksiä ja antaa harjata hyvin. Välillä toki harjan nähtyään menee sohvan alle piiloon. Siksipä harjaus kannattaa ajoittaa, kun Roni on kiipeilypuussa, sohvalla tai sängyn päällä. Kynsiä on leikattu edellisessä kodissa yhden pitäessä Ronia sylissä toisen leikatessa kynsiä. Sijaiskodissa yksin saatu leikattua jokunen kynsi.

Tarpeiden teko sujuu hiekkalaatikkoon. Ruoka maistuu erittäin hyvin. Syönyt sijaiskodissa märkä-ja kuivaruokaa (market ja eläinkauppa) sekä raakaruokaa. On perso kinkulle. Roni tuppaakin olemaan jääkaapin ovella kinkun kuvat silmissä, ennen kuin oven on saanut auki kunnolla. Lisäksi tykkää olla apuna keittiön työtasoilla, kun siinä tehdään hommia. 

Roni luovutetaan ainoaksi kissaksi. Sijaiskodissa oleilee kolmen kissan seurassa, mutta ei välttämättä tule toimeen kaikkien kissojen kanssa. Koiria menee piiloon. 
Roni voi näykkäistä kädestä. Tätä tapahtunut joitakin kertoja silityksen yhteydessä, kun Roni tullut sänkyyn viereen makaamaan. Näykkäykset ovat olleet hyvin kevyitä. 
Ronin mukana tulee kuljetusboksi, kannellinen hiekkalaatikko, kaksi ruoka kuppia ja vähän leluja. 

Ronille sopii parhaiten rauhallinen koti, missä sen kanssa on paljon aikaa leikkiä.

Ronille löytyi koti Sotkamosta 04.04.2021