Remu

Sukupuoli: uros
Ikä: pentu

Hei, olen Remu, n. 16 (0719) viikon ikäinen kissalapsi. Minut on leikattu, madotettu ja osaan tehdä pissat ja kakat hienosti hiekkalaatikkoon.

Remu nimen sain sijaiskodiltani kun remusin ja törmäilin kaulurini kanssa hurjan hassusti ympäriinsä siihen saakka kunnes se kamala kapistus oli lupa ottaa pois kaulastani ja vapaus koitti.

Toki remuan edelleenkin ihan riittävästi ja siksi tarvitsen tulevalta palvelijaltani aikaa ja mielenkiintoa heilutella noita hurjan mahtavia viuhuleluja sekä pallojen heittelijää myös olen tässä etsimässä. Niiden perässä jaksaisin juosta vaikka loputtomiin.


Isona minulle tulee kasvamaan puolipitkäkarvainen turkki pörröhäntineen. Niinpä tarvitsen säännöllistä harjausta ja kampausta ettei ihana turkkini takkuuntuisi. Tätä olemme jo sijaiskodissa alkaneet opetella. Kerran tai kaksi kuukaudessa sitä hommaa riittää, ei tarvitse joka päivä olla sukimassa.


Toisten kissojen kanssa tulen hyvin juttuun ja vaikka olen näin pieni niin osaan myös antaa noille itseäni monta kertaa isommille tyypeille ”köniin” ja kunnolla.

Remu sai kodin Kajaanista.