Piu

Sukupuoli: naaras

Ikä: n. 6 kk

Ei miau, ei mau vaan PIU. Pienen pieni Piu saapui heinäkuun alussa veljiensä kanssa sijaiskotiin. Arka ja pelokas, vain nyrkin kokoinen Piu oli jo saapuessaan veljiensä silmäterä. Veljet hoitivat, huolehtivat sekä rohkaisivat ja niin Piusta kasvoi reipas ja rohkea, upea kainokainen.


Piu harrastaa strapetsitaiteilua, nuorallakävelyä, seinäkiipeilyä sekä muita tasapainoa vaativia lajeja. Muutkin urheilulajit ovat lähellä sydäntä, Piu seuraa televisiosta urheilulähetyksiä ja osallistuu välillä tassuinensa niin jalkapallopeliin kuin alppihiihtoonkin. Kaiken sporttisuuden vastapainona, Piu osaa rentoutua ja nauttia muutenkin elämästä. 


Piu on tottunut sijaiskodin kaikkiin koiriin ja kissoihin, joiden kanssa leikkii mielellään. Ruoka maistuu hyvin ja sisäsiisteys on täydellisesti hallussa.  Piu on nyt vähän reilun puolen vuoden ikäinen, eläinlääkärin tarkastama sekä useaan kertaan madotettu ja ulkoloishäädetty. Piu steriloidaan vielä ennen omaan kotiin muuttoa.


Piu etsii kotia, jossa sille on tarjolla lajitovereiden seuraa. Olisiko juuri sinun kissaperheessä kuningattaren paikka avoinna? Gasellimaisen kaunis Piu täyttää sen varmasti!

Piu sai oman kodin Sotkamosta 15.02.2020