Ninni

Sukupuoli: naaras

Ikä. noin 5 vuotta

Jos ninjakoulun opinnot jäivät aikanaan kesken, koska piiloutuminen ei vain ottanut sujuakseen, voit kysyä tukiopetusta Ninniltä, piiloutumisen mestarilta. Peittoon ei jää möykkyäkään, ja vaatekaapin syvimmät varjot kätkevät kiiluvat silmät kun tämä kissa haluaa pois katseiden alta.


Ninnillä on tapana piiloutua hyvin kaikilta paitsi sijaispalvelijaltaan, eli toveruutta voi hetken joutua hieromaan, mutta se on kyllä sen arvoista. Kotona seurataan häntä pystyssä, yöllä tullaan välillä sänkyyn nukkumaan, ja päivällä neiti on toisinaan ovella vastassa tervehtimässä (ja aamulla eteisessä katsomassa, että et kai sinä nyt ilman minua ole lähdössä? (mutta se myös vihaa kantokopassa olemista, että ota nyt siitä sitten selvää)). Toki Ninni välillä livahtaa piiloon, mutta useimmiten kyse on vain hyvään lepo- tai vaanimispaikkaan hakeutumisesta.

Neiti on suhteellisen helppo käsiteltävä, eikä raavi taikka pure, mutta se ei silti tarkoita, etteikö kävisi selväksi, jos se ei jostain tykkää. Syliin nostelu ei Ninnistä ole hauskaa, vaan asia, joka hyväksytään, jos on aivan pakko, ja aika pian tämä jo tempoilee muualle. Leikkiin Ninni lähtee oikein mielellään, ja hiirilelut pureskellaan niin rikki kuin mahdollista. Se osaa käyttää raapimapuuta, mutta monta kertaa se kuin pilke silmäkulmassa kävelee sen ohi ja käy kiinni ovenkarmeihin ja pöydänjalkoihin tuhoa kuitenkaan sen suuremmin niihin tekemättä.

Ninni on siisti, ja osaa ilmoittaa kun mielestään olisi hyvä aika palvelijan käydä siistimässä hiekkalaatikkoa. Ruoka maittaa, niin kuivana kuin märkänäkin, joskin jotkin kuivaruuat vetävät vatsan löysäksi, ja herkkutikut tuo hotkii vähän turhankin nopeasti, ellei niitä tajua palasina antaa. Harjaaminen onnistuu joskus paremmin, joskus taas ei yhtään huvittaisi irtokarvoista päästä; pääasiassa harjaaminen kuitenkin käy, mikä näin kauniilla turkilla onkin oleellisinta. Ninni on elänyt kissakaverin kanssa, eli voi olla, ettei neitiä moinen haittaisi.

Ninni on leikattu.

Ninni sai oman kodin Kajaanista 08.08.2019