Nina

Sukupuoli: naaras

Ikä: 12 vuotta

Nina, lempinimeltään Mötkö, on rauhallista eloa rakastava 12 -vuotias rouva. Kuukauden yhteiselon aikana Mötkö ei ole erityisemmin halunnut tehdä tuttavuutta sijaiskodin muiden kissojen kanssa vaan oviaukoista kuljetaan yhteistuumin sähisten. Iästään huolimatta virtaa emännästä kuitenkin yhä löytyy: se tykkää juosta ja vaania naruleluja, tekee spurttiharjoituksia ja kipuaa sisällä korkealle tähystämään ja valvomaan naapuruston liikkeiä. Mötkö tulee jalkoihin pyörimään aina heti aamusta, tulee vastaan ihmisten tullessa töistä, kehrää pienimmistäkin silityksistä ja niin, tykkää päivystää jääkaapilla!

 Mötkölle ihanteellinen koti olisi rauhallista arkea viettävä ja vailla muita eläimiä. Kerrostalon ääniä ei rouva ole pahasti pelännyt. Mötkö on ollut aiemmin osittain ulkokissana ja se katseleekin usein mielenkiinnolla ikkunoista maailman menoa. Se kuitenkin nauttii yhteisistä touhuista ihmisten kanssa eikä sitä luovuteta sellaiseen kotiin, jossa se pian joutuisi vain passivoitumaan.

Mötkö on tottunut käymään asioillaan pellettipotalla, joka tulee pitää puhtaana. Vesikipoissa tulee olla raikas vesi ja ruokatarjoilut aamuin illoin märkäruoalla. Kuivaraksuja ja nameja unohtamatta!

Nina sai oman kodin Kajaanista 03.10.2019