Niina nyk. Elokaunokki

Sukupuoli: naaras
Ikä: n. 2 vuotta

Olen Niina, kenties pari vuotias kissaneiti, ja etsin loppuelämän kotia. Minut löydettiin lokakuun lopussa kahden pentuni kanssa. Meidät tuotiin Kajaaniin sijaiskotiin oppimaan sisäkissan tapoja.

Olen ollut pitkään ulkokissana eikä sijaiskodissa opettelusta huolimatta ole vielä kaikki kakat osuneet hiekkalaatikkoon, vaan huteja tulee. Pissaan kyllä mallikkaasti hiekkalaatikkoon. Uudessa kodissa tarvitsen kärsivällisyyttä tämän kanssa. Tarvitsenkin kodin josta löytyy ulkotarha.

Ruoka-aika on yksi suosikkitapahtumista päivän aikana. Tulen innolla keittiöön, kun kuulen ruokakipon nousevan lattialta ja menevän keittiön työtasolle. Saatanpa hypätä tasolle katsomaan, että ruokaa varmasti annetaan ja välillä teen siinä jo koemaistamisen. Yleensä minut kehoitetaan takaisin lattialle odottamaan ruokaa pentujeni viereen.

Tykkään nukkua, leikin innoissani ja minusta on kiva olla siliteltävänä. Minusta on kiva katsella ikkunasta ulos.  Arkailen vähän uusia ihmisiä. Ovikellon soidessa sujahdan piiloon, mutta tulen suht nopeasti katsomaan kuka tuli. Tulen toimeen hyvin sijaiskodin oman kissan kanssa.

Kävin talvella ulkona valjaissa pari kertaa, mutta lumi oli pelottava asia. Aloitimme nyt keväällä valjasulkoilun ja minusta on kiinnostavaa tutkia mitä siellä on. Nukun välillä sängyssä. Aamunkoitteessa pusken sijaisihmisen kättä, että silitä minua.

Olen luonteeltani rauhallinen ja utelias. En kuitenkaan tässä vaiheessa mikään sylikissa ole, vaikka välillä sylissäkin on kiva olla. Täällä sijaiskodissa käy pikku lapsia välillä ja katson heidän touhuja kiipeilypuusta välillä nukkuen. Minut leikattiin keväällä  2020. Ai niin, tuo sijaisihminen sanoo minua kauniiksi ja ihanaksi monta kertaa päivässä.

Niinalle löytyi omakoti Kajaanista.