Nestori

Sukupuoli: uros
Ikä: 2 vuotta

Mielipiteitään rohkeasti ilmaisevaa sylivauvaa etsivät katseet tännepäin, sillä nyt olisi sellainen palvelijaa etsimässä! Nestori, tai tutummin Nessi, on äänekäs kaveri muuten paitsi öisin (ellei sitten juttukaveri satu hereillä olemaan), ja asiaa melkein koko ajan, ja kaiken päälle se tulee oikein mielellään syliin torkkumaan, oli sylissä tilaa sitten kuinka vähän tahansa.

Nessi ei oikein tule muiden kissojen kanssa toimeen, mutta on kuitenkin erittäin sosiaalinen, joten voit odottaa kaveria, joka mielellään jakaisi kanssasi ainakin melkein jokaisen valveillaolotuntisi. Nessi on myös erittäin utelias, ja vaikka älykkyyttä sopiikin silloin tällöin kyseenalaistaa, niin huoletta voi raksuja piilotella leluihin, mistä tämä taidolla ne itselleen nappaa. Ruuattomia leluja se viskelee ja jahtaa silloin tällöin, mutta eiväthän ne yhtä kivoja ole, kun ei niistä tuo nälkä oikein lähde.

Ja nille, jotka jäivät miettimään, että miten niin silloin tällöin tuo ei ole niin fiksu? Nessin lempiruokiin kun nääs kuuluvat muovipussit; vähän kun edes jossain pilkottaa, niin suuhunhan se pannaan. Jos niitä ei kuitenkaan ole tarjolla, niin kyllä se tavallinenkin kissanruoka maittaa. Raapimapuun käyttö on herralla kerrassaan esimerkillistä, eikä hiekkalaatikon käyttö ole kertaakaan aiheuttanut päänvaivaa.

Nestori on leikattu ja se luovutetaan ainoaksi kissaksi.

Nestori sai kodin Kajaanista 16.02.2019