Myssy

Sukupuoli: kastroitu uros
Ikä: 3-4 vuotta

Hei, täällä esittäytyy Myssy! Myssy-kissa löydettiin tammikuussa 2020 turkki takkuuntuneena, jonka vuoksi Myssyn upea turkki jouduttiin heti ensitöikseen parturoimaan.

Sijaiskodissa Myssykkä on rohkeasti ja uteliaalla otteella tutustunut uuteen ympäristöön. Jo pari päivää saapumisen jälkeen kissa oli kuin olisi asunut täällä aina ja haluaa olla ihmisen lähellä puskemassa ja kehräämässä ja leipoo pehmeitä peittoja onnellisena. 

Kun ovikello soi, niin Myssy juoksee äkkiä piiloon ja kuuntelee turvapaikasta (sauna) tilannetta; uskallanko mennä tervehtimään vieraita vai pysyisinkö piilossa kunnes lähtevät? Olen huomannut, että Myssy tulee silloin vain piilosta jos vieraat ovat olleet hiljaisia ja rauhallisia. Äänekkäitä ihmisiä näyttää pelkäävän ja lapsen korkeat äänet pelottaa, joten parhain koti Myssylle olisi rauhallinen aikuiskoti jossa saisi nukkua sohvalla päikkäreitä ja kiipeillä vähän korkeuksissa tiirailemassa pihamaalle.

Nuoresta iästään huolimatta Myssy on käyttäytynyt sijaiskodissa harkitsevasti ja tottelee nätisti, jos kehottaa lopettamasta esim. tavaroiden pudottelun hyllyiltä tai jos pyytää leikkimään mieluummin lattialla kuin sohvalla.

Myssyn ruokahalu on todella hyvä ja sisäsiisteys on täysin kunnossa. Antibioottikuuri on nyt syöty hengitystieinfektioon ja lääkkeet ovat sujahtaneet hyvin ruuan seassa. Muutkin hoitotoimenpiteet onnistuu.

Turkkia tulisi jaksaa hoitaa harjaamalla päivittäin ja parhaat leikit syntyy kepin päässä olevista huiskuista. 

Maailman kiltein ja kaunein Myssy-kissa odottaa nyt uutta kotia jossa saisi viettää vielä pitkän ja hyvän elämän kotikissana. 

Myssy sai oman kodin Kajaanista 17.04.2020