Molli

  • Sukupuoli: naaras
  • Ikä: n. 5 -vuotias

Molli on mitä loistavin kaveri sellaiselle, joka tarvitsee pitkän päivän jälkeen seuraa, joka ei liikoja vaadi. Tämä komea neiti viihtyy loistavasti omissa oloissaan ikkunan äärellä, mistä sopii maailman menoa tarkkailla tuntikaupalla, mutta jos palvelija haluaa tulla silittämään, niin kehruu on kova ja puskeminen ei ota loppuakseen. Ikkunasta tuijottelun ja huomion väliltä valitseminen ei tunnu Mollille tuottavan vaikeuksia, sen verran tyytyväiseltä tämä näyttää rapsutuksia saadessaan.

Mistä pääsemmekin Mollin erikoisimpaan piirteeseen. Ihmisen läsnäolo on tervetullutta silloin, kun neiti on omalla paikallaan kissapuussa, mutta sillä hetkellä kun se loikkaa lattian tasolle, saattaa välistä iskeä epävarmuus, ja etenkin alussa Molli koki parhaaksi livahtaa piiloon, ihan vain varmuuden vuoksi, vaikka olisikin hetki sitten oltu hyvää pataa. Hiljakseen se on kerännyt rohkeutta tutkia asuntoa silloinkin, kun palvelija on liikkeellä, ja iltapalan aikaan seurataan ihan kutsusta vailla epäröinnin häivääkään.

Neiti tuntuu kaikkein mieluiten leikkivän omillaan, ja jahdattavina ovat niin pallot, hiiret kuin häntäkin. Toisinaan Molli saattaa lähteä onkilelunkin perään, mutta on se kyllä aika epäilyttävä vehje, eikä ainakaan toistaiseksi lemppari.

Kuivaruoka on maittanut Mollille hyvin, siinä missä märkäruokaa syödään ”jos ei mitään muuta ole tarjolla”, ja raapimapuun sekä hiekkalaatikon käyttö on täysin ongelmatonta.

25.7.2018 Molli on lähtenyt kotikokeiluun

6.8.2018 Mollilla on nyt ikioma koti Suomussalmella.