Malla

  • Sukupuoli: naaras
  • Ikä: 9 kk

Malla on reipas noin 9kk ikäinen leikattu ja madotettu tyttö, joka tutustumisen jälkeen käyttäytyy kuin oikea mallikilli. Se on aluksi hieman varautunut vieraita kohtaan, mutta isäntäperheen se ottaa vastaan hyppelyin ja kehräyksin heti aamulla väen herätessä ja on ulko-ovella tuttua tulijaa vastassa.

Malla tuli Kissanystäville syksyllä 2017. Yhdessä sisaruksensa kanssa se oli tipahtanut maalla lietealtaaseen, jossa pennut joutuivat odottamaan apua todennäköisesti useita päiviä. Surullista kyllä Mallan sisar ei jaksanut odottaa pelastuslaitoksen apua, mutta laiha ja likainen Malla saatiin pelastettu turvaan.

Sijaiskodissa kaunis neiti osaa mielistellä isäntäväkeä. Mallan aloittaessa jaloissa kehruun ja pienen maukustelun, ei sille voi olla antamatta huomiota sylityksin ja jutteluin, joita se ottaisi vastaan loputtoman pitkään. Varaudu siis myöhästymään sovituista tapaamisista!

 Malla saa juoksubuuminsa lähes joka päivä ja heitto- ja narulelujen perässä se jaksaa hyppiä läkähtymiseen saakka. Öisin se tulee sijaisperheen viereen sängylle nukkumaan eikä häiritse yöunia tai vaani varpaita peiton alta.

 Malla on tottunut muihin kissoihin ja onkin hyvää pataa lajitovereidensa kanssa. Koiriin taikka lapsiin se ei ole tutustunut, mutta miksipä yhteiselo ei onnistuisi. Neiti ei ole päällepäsmäri eikä vaikuta olevan dominoiva luonteeltaaan. Potallakäynti sujuu hyvin.

Malla annetaan mielellään sellaiseen kotiin, jossa sille olisi kissakaveri valmiina.

28.2.2018 Koti kokeilussa.

11.3.2018 Malla on saanut kodin Kajaanista.