Luna

Sukupuoli: naaras
Ikä: 4 vuotta

Hei, olen nuori leikattu ja madotettu kissaneiti, joka etsii kotia. Olen vaihtanut kotia useampaan otteeseen vaikeiden iho-ongelmien takia, joten olisiko sinulla kenties tarjota minulle loppuelämäksi lämmin ja rakastava koti, jossa osattaisiin antaa asianmukaista hoitoa? 


Olen hyvin kiltti ja rauhallinen sekä tykkään ihmisistä. Seurailen mielelläni vierestä, kun ihmiset touhuavat omiaan. Sopisin myös hyvin kotiin, jossa on muitakin eläimiä, koska olen aikaisemmassakin kodissa tullut toimeen koirien ja toisten kissojen kanssa. Pelkään kovasti pieniä lapsia, joten toivoisin pääseväni kotiin, missä minua ei jahdata ja saisin olla välillä rauhassa omissa oloissani. 

Pidän leikkimisestä ja laserlelu onkin osoittautunut ehdottomaksi suosikiksi. Sijaispalvelija heittelee välillä raksuja tai hiirileluja, joiden perässä on hauskaa juosta. Ulkoilua harjoitellaan toisinaan pienin askelin, mutta inhoan valjaita niin kovasti. Uudessa kodissa ulkoaitaus olisi varmasti paras mahdollinen vaihtoehto. Tykkään myös katsella telkkarista kissoille tarkoitettuja videoita YouTubesta.

Minulla on kovasti kutiava iho, jota on yritetty tutkia eläinlääkärissä pitkän aikaa. Erilaisia lääkkeitäkin ja ruokavalioita on kokeiltu, allergialääkekuuri on auttanut parhaiten. Niskassani on karvaton kohta, koska olen repinyt sen joskus ruvelle kamalan kutinan takia. Nykyään kutina ei ole enää niin paha, mutta sen yltyessä saan allergialääkettä. Lääkkeenotto sujuu nätisti.

En pidä syliin ottamisesta, mutta hellyyttä kaivatessani tulen kyllä itse syliin. Nukun mielelläni öisin ihmisen kanssa samassa sängyssä, jos ei ole liian kuuma. Keittiössä tulen aina pyörimään jalkoihin ihan siltä varalta, että saisin jotakin syötävää. Jos se ei toimi, kellahdan dramaattisesti kyljelleni ruokakupin eteen.

Luna sai kodin Sotkamosta 07.08.2020