Herra Harmaja (nyk. Hänskä)

Sukupuoli: uros
Ikä: pentu, 12 viikkoa

Herra Huutaja, HH, Iso Hoo, rakkaalla lapsella monta nimeä. Olen reipas ja rohkea poika, sijaiskodissa olen tottunut ihmisiin ja muihin kissoihin. Imuria vähän vielä kavahdan, mutta en suinpäin juokse karkuunkaan.

Hiekkalaatikko on tuttu juttu ja monesti olenkin laaduntarkkailijana, kun palvelijani puhdistaa sitä. Pentumaisen uteliaasti tykkään olla katselemassa kodin touhuja, sen mitä leikeiltäni maltan.

Sijaiskodissa minulla on ollut paljon leikkikavereita, joten olisi mukavaa jos tulevasta kodista löytyisi minulle lajitoverin seuraa, tai vaihtoehtoisesti aktiivinen leikittäjä ja paljon virikkeitä. Ruoka maistuu minulle hyvin enkä ole juuri nirsoillut sen suhteen.

Olen useaan kertaan madotettu ja luovutusikäinen syyskuun puolessa välissä.

Herra Harmaja sai oman kodin Kajaanista 03.10.2020