Helka

Sukupuoli: naaras
Ikä: 3 vuotta

Hei, olen 3-vuotias Helka-neiti ja etsin loppuelämän kotia, josta löytyy kissakokemusta omaava palvelija, joka sitoutuu minuun ja rauhallinen koirakaveri.

En tule toimeen muiden kissojen kanssa enkä sovi ainoaksi lemmikiksi, koska olen kokenut kovia aikaisemmassa elämässä. En sovi myöskään lapsiperheen lemmikiksi.

Olen itsenäinen neiti, enkä perusta pahemmin hellyydenosoituksista. Itse osoitan niitä ruoka-aikaan ja joskus satunnaisesti saatan kulkea sylin kautta kehräten ja puskien.

Kaipaan aktiivista tekemistä ja olenkin kova leikkimään. Rakastan naruleluja ja palloja ja minun leikitykselle täytyy varata aikaa. Olen oppinut entisessä elämässäni leikkimään rajusti ja joskus se kohdistuu käsiin ja jalkoihin. Sijaiskodissa on poikkeavaa käyttäytymistä koulutettu pois, mutta koulutus on vielä kesken. Toivon tulevalta kodiltani aktiivisuutta ja pitkäjänteisyyttä käytöskoulutukseni parissa.

Olen tottunut ulkoilemaan valjaissa ja nautin siitä kovasti. Tulevalla palvelijalla tulisikin olla aikaa ulkoilutukseen tai järjestää ulkohäkki minulle.

Sijjaiskodissa oon hieman maistellut viherkasveja, joten tämä tulisi ottaa huomioon tulevassa kodissa. (myrkylliset kasvit)

Minä syön pääasiassa märkäruokaa, johon tarvittaessa voi vielä lisätä vettä. Muroja minulle tarjotaan omasta mielestä liian vähän, mutta sijaispalvelija noudattaa eläinlääkärin ohjeita, jottei minulle tulevaisuudessa kehity virtsakiviä tms ongelmia. Juomaveteni täytyy vaihtaa usein. Sijjaiskodissa olen syönyt kaikkia tarjottuja ruokamerkkejä hyvällä ruokahalulla.

Helkalle löytyi koti Iisalmesta.