Missi

Sukupuoli: naaras
Ikä: pentu, 12 viikkoa

Olen pentueen ainoa tyttö, ja miten sievä tyttö olenkaan! Siksi sain nimekseni Missi. Minulla on maailman pehmoisin turkki ja tassut, joilla osaan välillä niin sievän tyttömäisesti kokeilla leikittävää kättä. Älä silti anna sen hämätä, sillä olen pentumaisen villi. Suosikkileikkejäni on lajitovereitten kanssa telmiminen ja hippaleikit, joten olisi kiva, että tulevasta kodista löytyisi kaveri jonka kanssa nujuta. Muuten kaipaan aktiivista leikittäjää jotta pääsen purkamaan energiaa.

Pahin viholliseni on imuri, jota menen aina piiloon. Ihmisiin ja muihin kissoihin olen sijaiskodissa tottunut, ja välillä osaan olla oikea pieni kehräyskone. Sylissä en silti malta olla, kun maailma on niin täynnä kaikkea muuta kiinnostavaa.

Hiekkalaatikolla osaan käydä moitteetta ja ruoka maistuu hyvin. Olen myös useaan kertaan madotettu. Luovutusikäinen olen syyskuun puolessa välissä.

Missi sai oman kodin Kajaanista 25.09.2020