Hessu ja Hissu (nyk. Vili ja Viima)

Kaksikosta vaaleampi ja vilkkaampi on Hessu, n. 6 kuukauden ikäinen poika. Hän rakastaa raapimispuussa kiipeilyä, leluhiirten jahtaamista ja velipojan juoksuttamista. Hessu kaipaa myös meiltä ihmisiltä syliä ja hoivaa, jolloin hän painautuu niiiiiin lähelle rintaa vasten kuin vain mahdollista on. Hessu on heistä pomo, joka järjestää ohjelmaa Hissun seuratessa vieressä ihmetellen.

Veljeksistä tarkkailevampi on pikimusta Hissu, joka vieraan äänen tai ovikellon kuultua vetäytyy nopeasti sohvan alle turvaan. Kotiuduttuaan nyt parin päivän ajan on Hissukin rohkaistunut jo leikkimään ja hyppelehtimään, ja näyttänyt alun arkailun jälkeen, että tohtii se hänkin antaa kyytiä velipojalle.

Pojat tottuivat lapsiperheen meininkiin nopeasti ja ovat viihtyneet sisäkissoina ongelmitta. Hiekkalaatikolle asiointi on opittu, ja perushoitoihin totuttelu on menossa. Pojat ovat aina olleet yhdessä, nukkuvat limittäin ja lomittain, leikittävät toisiaan ja välillä nujuavatkin.

19.2.2016
Hessu ja Hissu saivat kodin Joensuusta.

14.8.2017
Kuulumisia omasta kodista: Meidän ottopojat Vili (musta) ja Viima (kirjava), entisiltä nimiltää Hessu ja Hissu, täyttivät hiljattain 2 vuotta ja nopeasti on 1,5 vuotta hurahtanut näiden poikien kanssa! Kuten kuvasta näkyy, meillä on harvoin hiljaista, ja tekemistä löytyy joko leikkien, tai veljesten painin merkeissä. Viiman lempihommaa on leluhiirien noutaminen ja korkealta tähystely. Vili puolestaan leikkii mieluiten lankakerillä ja palloilla, mutta parasta on iltaisin kömpiä saman peiton alle. Ulkoilua on harjoiteltu valjaissa, ja maalla ollessamme ihan vapaanakin. Pojat tulevat hyvin toimeen toisten kissojen kanssa, ja hirveästi näin sisäkissoina kiinnostaisikin navettakissojen touhut. Kesäterveiset meiltä Joensuusta!