Casper

Sukupuoli: uros
Ikä: noin 2 vuotias

Casper tuli meille kodinvaihtajana sijaiskotiin opettelemaan vapaan ulkokissan elämästä sisäkissaksi. Casper oli alkuun hyvin arka ja varautunut, mutta antoi käsitellä, kun kaiveli pois piilosta.

Casper on rokotettu, kastroitu ja testattu fiv/fev negatiiviseksi. Turkki ja iho vaativat vielä hieman seurantaa, koska olivat ulkonaelelyn ja tappeluiden jäljiltä huonossa kunnossa, mutta nyt kuitenkin jo huomattavasti paremmassa kunnossa.

Casper on hieman nirso, eli ei ihan mikä vain ruoka kelpaa, mutta onneksi perus Latzi on herkkua. Casper on myös alusta asti osannut käyttää hienosti hiekkalaatikkoa.

Casper säikkyy vielä isompia ääniä ja nopeita liikkeitä, eikä varsinaisesti viihdy sylissä, mutta tulee sänkyyn ja sohvalle siliteltäväksi ja onkin varsinainen huriseva puskutraktori.

Casperilla on sijaiskodissa 2 kissakaveria, joiden kanssa tulee hyvin toimeen ja on oppinut niiden kanssa leikkimään ja vetämään rallia ympäri taloa. Myös koiria uskalletaan jo katsoa karkuun lähtemättä muutaman metrin päästä.

Casper on myös tottunut lapsiin ja antaa heidänkin koskea silloin kun se hänelle sopii.

Casper jäi sijaiskodin omaksi kissaksi Kajaanin 26.8