Artturi

Artturi on arviolta 6-7 -vuotias leikattu ja madotettu poikakissa. Löytyessään poika kärsi anemiasta, mutta tujakan loishäädön saatuaan paino on lähtenyt nousuun ja veriarvot ovat nyt normaalit. Sijaiskodissaan Artturilla on hyvä ruokahalu, ja erityisesti pakastettu sei ja raaka broileri maistuvat. Senpä vuoksi kissa on alkanut saada lihaa luiden ympärille.

Luonteeltaan Artturi on äärettömän ihmisrakas ja rauhallinen. Artturi osallistuu mielellään arkitouhuihin -istuskelee tietokoneen näppäinten päällä tietokoneella ollessa, tulee viereen televisiota katsomaan, kiehnää jaloissa rapsutuksia hakien ja nukkuu vieressä. Lajitovereista Artturi on ystävällisen kiinnostunut. Artturi arastelee kovia ääniä ja äkkinäisiä liikkeitä, joten sopiva koti olisi aikuisten ihmisten taloudessa.

Artturi löysi kodin Sotkamosta ja on kotiutunut hyvin.

Kuulumisia uudesta kodista:

Artturi on ollut tosi kiltti ja hellyyttä hakeva, tulee viereen nukkumaan, ja pari kertaa on tullut ihan kainaloon nukkua tuhisemaan. Artturi pelkää aina, kun joku tulee ulko-ovesta sisään, ja juoksee sitten sängyn alle äkkiä piiloon. Sieltä se sitten taas ilmestyy hetken päästä. Monesti Artturi myös menee piiloon kun joku on lähdössä ulos.

Ruoka on maistunut enemmän kuin hyvin. Kaikki raaka-ruoat maistuvat, mutta kaupan kissan ruoat eivät maistu sitten ollenkaan, lukuun ottamatta raksuja, niistä Artturi pitää paljon. Leikkimisestä Artturi tykkää myös. Pelkkä kengännauha riittää herättämään Artturissa leikkihalut! Öisin Artturi leikkii pikkuleluilla, kuten hiirillä ja palloilla.

Eniten kaikesta Artturi pitää kuitenkin hellyydenosoituksista, silittelystä ja rapsuttelusta. Artturi on ollut hyvin kiltti, eikä ole suuttunut kertaakaan. Ainut kerta, kun pahoitti mielensä oli kun sai aterialla raakaruuan sijaan kaupan pussiruoan ja meni sängyn alle mököttämään vähäksi aikaa.

Enemmän kuin tyytyväisiä ollaan oltu siitä päätöksestä että otettiin Artturi.