Albert (nyk. Pertti)

  • Sukupuoli: uros
  • Ikä: aikuinen

3.12.2017
Suurta, mustavalkoista Albert-kollia oltiin ruokittu pihapiirissä hetken aikaa, mutta kun omistajaa ei tuntunut löytyvän ja ilmatkin alkoivat uhkaavasti kylmenemään, he päättivät toimittaa kissan suojaan Juliukseen. Pari viikkoa kului, eikä omistajaa edelleenkään kuulunut, tuli sijaiskotiin soitto, että täällä olisi yksi ihana kolli vailla paikkaa, mistä etsiä uutta loppuelämän kotiaan.

Sijaiskoti haki Albertin luokseen ja yllättyivätkin todella, miten rohkea ja sosiaalinen kissa Albert olikaan. Albertia kuvaavatkin hyvin sanat: rohkea, utelias, ihmisläheinen ja mukavuudenhaluinen. Sijaiskodissa ristittiinkin heti kissa ”mustaksi Karviseksi” sen ulkonäön ja vetelän olemuksen takia.

Albert on erittäin ihmisläheinen, pyörii ja kehrää jaloissa aina kotona puuhaillessa, ja kotiin tullessa on kyllä varmasti ovella vastassa.

Albert on kova makoilemaan selällään hauskoissa asennoissa, mutta innostuessaan pysyy kyllä hyvin leikeissäkin mukana. Kaikki ruoka menee mukisematta alas ja hiekkalaatikkoa osataan käyttää.

Sijaiskodin 4-vuotiaan kanssa on Albert tullut myös oikein hyvin juttuun, eikä ole säikkynyt äänekkäämpiäkään leikkejä.

Albert on madotettu ja leikattu.

13.12.2017
Albert on lähdössä kotikokeiluun, josta myöhemmin tuli myös loppuelämän koti Albertille.